Zsírégető ital? Figyelj oda, melyiket választod!

Zsírégető ital? Figyelj oda, melyiket választod!

2014.08.27 17:14

„Remek” elfoglaltságot találtam magamnak erre az estére. 19 óra van, és itt ülök a belvárosban egy fogorvosi rendelőben. Hoztam magammal a laptopom, hogy minden időmet kihasználva, 1 percet se üljek úgy, hogy végre nem csinálok semmit, gyorsan megírom a mai bejegyzésem. 🙂

Ma sikerült eljutnom edzeni

Edzés közben nem mindíg kívánom a vizet, ezért időnként L-karnitines italt iszom, többek között ez történt ma is. Több csajnál szoktam látni a teremben, hogy ilyesmit iszogatnak edzés közben, igen népszerű ez a fogyni vágyók körében.  Ezzel nincs is probléma, csak érdemes odafigyelni arra, hogy pontosan milyet is választunk a bőség zavarában. Az L-karnitin valóban hatékony kiegészítő, de cukorral együtt fogyasztva veszít hatékonyságából. Ha ilyen üdítőt választunk a zsírégető edzésünkhöz, akkor nézzük meg pontosan mi van ráírva a cimkére, és ha cukrot tartalmaz, jobb ha vissza tesszük oda, ahonnan elvettük.

Ha fogyás a cél, akkor igyekezzünk a karnitint edzés előtt 20-30 perccel, minél tisztább formában elfogyasztani. Legjobb megoldás a folyékony verzió, nagyon helyes kis ampullákat lehet kapni cukor nélkül, tiszta formában.

Ma uzsonnára cukkini lepényt készítettem, (úgy látszik édes és sós variációit is szeretem a lepényeknek) 🙂 aminek a nagy részét megette előlem a gyerkőc. Na, nem mintha sajnálnám tőle, sőt örülök neki, hogy vannak olyan ételek, amiket mindkettőnk számára elkészíthetek, így nem kell kétfélét főznöm.

Holnap milyen lepényt csináljak? 🙂 Reggelig még kitalálom…

Vélemény, hozzászólás?