Zöldséges pulykahusis rétes

2015.07.06 14:49

Mit kap a falusi gyerek a szüleitől?

Naná, hogy traktort 🙂 méghozzá nem is akármilyet: BMW-t! 😀

Művelendő földünk, szőlőnk még ugyan nincsen, de ha így haladunk a  gyerek nemsokára már gazdálkodni is fog, a kedvence ugyanis a traktor.

Vasárnap reggel valahogy a gyerek kezébe került a slusszkulcs. Amikor indultunk volna az autóval, sehol sem találtuk, persze a gyerkőc sem emlékezett rá, hogy hova tette. Nem baj, van pótkulcs, majd ha haza jöttünk megkeressük. Igen ám, csak mielőtt elmentünk volna itthonról, a mosogatógép már be volt pakolva, csak be kellett indítanom, amit meg is tettem. Hazaérve, miután a mosogatógép lejárt, hol találtuk meg az autó kulcsát? Hát nyilván a mosogatógép aljában csuron vizesen. Egy slusszkulcs kimosva 🙂

A hétvégénk jól telt, szombaton Győrben voltunk az egyik nagymaminál, vasárnapra pedig a Balatont terveztük, de a tatai strand lett belőle, amit egyáltalán nem bántunk meg, mert szuper gyerek medencéje van. Csúszásgátlós borítással, több csúszdával, teknősbékával, elefánttal, kisautóval, amibe bele tudnak ülni,  szökőkút résszel, egyszóval nekünk és a gyereknek is nagyon tetszett, ami pedig külön jó volt, hogy nagyon tágas, így a szülőknek nem kell egymást taposniuk azért, hogy a gyerekeikkel legyenek a medencében.

Szombaton reggel még csináltam egy kardió edzést, így a múlthetet 5 kardióval és 4 súlyzós edzéssel zártam, vasárnapra pedig járt a pihenő nap, mind kajában, edzésben.

A tegnapi edzésmentes nap után a ma kora reggeli futás nagyon jól ment, amit most nem köredzés, hanem egy alapos nyújtás követett a kertben, a súlyzós részt (váll-bicepsz) délelőtt munka után a teremben csináltam meg.

Aztán irány bevásárolni és haza főzni a családnak.

Mi készült ma?

Zöldséges pulykahusis rétes salátaágyon. Egészséges, egyszerű alapanyagokból, gyorsan elkészíthető és ráadásul finom is. 🙂

Receptért kattints ide:

https://www.fitten-pozitivan.com/products/zoldseges-pulykahusis-retes/

Készítsd el Te is!

Vélemény, hozzászólás?