Verseny utáni formatartás

2015.04.27 21:25

Jó néhány nap kihagyás után újra itt!

Hogy mi történt az elmúlt napokban?

Egy kemény időszak van mögöttem, lelkileg, fizikailag, mindenhogy. Többszöri „játszadozás a gondolattal, hogy feladom” után végigmentem az úton amin elindultam és teljesítettem a kitűzött célt.  Egy sokkal jobb formát értem el az egy évvel ezelőttihez és a tavaly nyárihoz képest.

Innen és így indult 🙂

2014 április: szülés után 8 hónappal színpadon a Magyar kupán

Majd 2014 júliusban színpadon a nyári Fitbalance-on Siófokon:

És most 2015 áprilisában színpadon a Fitbalance-on ezzel a formával:

A következő lépés már meg van a fejemben, de most jön egy kis pihi. Na nem a semmit tevés, mert holnap már edzeni fogok. A napi szintű cél most a „pihi” alatt, hogy maradjon ez a forma, ehhez egyenlőre 100 gr körüli szénhidrátos napokat fogok tartani, 5 naponként pedig beiktatok egy 200 gr körüli szénhidrátos napot. Aztán majd jöhet a továbbfejlődés.

Tegnap a verseny után semmi nagy vacsora nem volt, mivel viszonylag későn értem haza, ezért csak rendeltünk egy rántott camembert sajtot áfonya mártással és rizzsel, ami hozzáteszem nagyon jól esett a rengeteg sótlan hal és uborka után, aztán letoltam még néhány csokis kekszet és egy gyümölcs joghurtot. Ennyi elég is volt.

Ma reggel már a szokásos kis reggelimet fogyasztottam, ami a versenydiéta miatt az utóbbi időben szintén kimaradt az életemből és már nagyon hiányzott.

Proteines kávé proteines- chia magos zabkásával:

Aztán indult a nap. Gyerek ébred, kakaó, kis mesenézés, öltözés, bölcsi, anyának pedig irány dolgozni. Személyi edzések, nekem ma edzés nincs, bevásárlás a natúr boltban (feltöltöttem a lemerült készleteket: magvak, goji bogyó, szójatej, kókuszzsír, tofu és egy kis finomság csak mára)

Aztán vissza bölcsi, gyerek összeszed, itthon játék az udvaron a gyerkőccel, majd vacsora főzés a fiúknak (hentestokányt kaptak tarhonyával) és nekem (tofus-paradicsomos rántotta)

Vacsi után tobzodás a nappali közepén a halom játék közepette, fürcsi, kis mesenézés és altatás, nekem pedig blog írás. 🙂

Szóval minden a régi kerékvágásban.

Számos terv van a fejemben, amit az elkövetkező hónapokban fogok megvalósítani, már izgatottan várom mindegyiket, tétlenkedés továbbra sem lesz egy percet sem, az nem az én asztalom. Csak menni, menni, menni előre. 🙂

Vélemény, hozzászólás?