Túl fáradt vagyok edzeni

2014.09.30 21:47

Tegnapi étkezések:

– reggeli: 30 gr zabpehely, 1/2 adag Iso whey zero vaníliás, 1/2 alma, fahéj, 1 kávé, 1 diólevél tea

– tízórai: 1 Iso whey zero fehérje turmix

– ebéd: zöldfűszeres csirkemell csíkok, párolt rizs, párolt zöldség, 1 kávé

– uzsonna 1: tonhal, párolt rizs, párolt zöldség

– uzsonna 2: zöldfűszeres csirkemell csíkok, párolt zöldség, 2 pufi rizs, 1 kávé

– vacsi edzés után: főtt tojásfehérje, párolt zöldség, 1 Iso whey zero fehérje turmix

Egész nap nyűgös volt a kis makim a fogzás miatt, végig az oldalamon csüngött a több, mint 10 kilójával, letenni nem igazán tudtam, mert azonnal vissza mászott rám. Úgy sajnáltam szegénykémet, legszívesebben átvenném a fájdalmát, nagyon rossz, hogy azonkívül, hogy adok neki Nurofent, bekenem a kis fogát, és szeretgetem, nem tudok rajta segíteni. De gondolom ezzel minden édesanya így van.

Mivel éjszaka sem aludtam sokat, így eléggé elfáradtam nap végére, és bár reggel terveztem egy edzést estére, miután haza jött a férjem, megfordult a fejemben, hogy edzés helyett legszívesebben elfeküdnék a tv előtt.

Ilyenkor a fejemben harcol egymással a fáradtságom és a célom (újra színpadra állni)

Tegnap ismét én nyertem. 🙂 legyőztem a fáradtságot és elmentem este az edzőterembe, végig csináltam egy hátedzést.

Nem volt éppen kirobbanó energiám, de utólag hálás vagyok magamnak, hogy beültem a kocsiba, és elindultam, mert sokkal jobban éreztem magam edzés után.

A rendszeres testmozgás növeli az erőt, kitartást, erősíti az immunrendszert, segít, hogy a szív és érrendszer hatékonyabban működjön, és kellő mennyiségben oxigénnel és tápanyaggal lássa el a szöveteket. A jótékony fizikai hatásokon túl lelkileg is újratölt energiával, amitől sokkal jobban érezheti magát az ember.

Próbáld ki:

ha úgy érzed túl fáradt vagy az edzéshez, gondolj arra az érzésre, hogy utána milyen jól fogod magad érezni a bőrödben, és csak addig szorítsd össze a fogad, amíg felkelsz a kanapéról, és elindulsz. Ilyenkor ezt a legnehezebb megtenni, elindulni, de ha ezen túl vagy, az edzés már menni fog!

Vélemény, hozzászólás?