Tegnap bűnöző nap, mit tegyek, hogy ma ne bűnözzek újra?

2014.05.08 10:02

A ma reggelem egy kis hasazással indult, amibe bevontam a kis makit is.

Eddig is sokat tornáztam mellette, viszont most, hogy már rendesen tartja magát, ül, mászik, egyre több gyakorlatba be tudom vonni. Nagyon fontosnak tartom már most a sporthoz való hozzászoktatását, úgy gondolom, ez a személyiség fejlődésében is fontos szerepet játszik. A sport ugyanis jellemformáló, tiszteletre, küzdeni akarásra tanít, fejleszti az önbizalmat, célokat, tartást és nem mellesleg rengeteg örömet ad.

A tegnapi forgatásra készültem egy kis zabkeksszel a stáb tagjainak, amiből én is jócskán falatoztam, még este is. Így a tegnapi napot betudtam bűnöző napnak. A baj, csak ott van, hogy maradt még belőle, és reggel amikor megláttam a konyha asztalon, már nyúltam is volna utána…. de eszembe jutott, hogy a héten már túl vagyok egy bűnöző napon (tegnap), így ma már hanyagolnom kell a kekszet.

De akkor most dobjam ki a maradékot, hogy biztosan ne egyem meg?

Pazarolni nem szeretek, főleg nem a kaját, ilyenkor azt szoktam csinálni, hogy beteszem egy műanyag dobozba, és lefagyasztom. Így nem pocsékolok, és a legközelebbi alkalomra is lesz diétás nasi.

Vélemény, hozzászólás?