Táplálkozás, edzés, motiváció! Csatlakozz!

2015.09.15 13:19

Ha egészségtudatos életmódra törekszel és arra, hogy jól érezd magad a bőrödben, akkor itt a helyed! 🙂

Létrehoztam a Fitten-pozitívan 🙂 Táplálkozás, edzés, motiváció zárt facebook csoportot, hogy meg tudjuk osztani egymással a bevált, egészséges, alakbarát/diétás recepteket, hatékony edzés tippeket, módszereket és motivációt, pozitív gondolatokat tudjunk meríteni egymástól! 

A mai rohanó világban minden téren ezt tapasztalom, hogy az embereknek nagyon kevés minőségi ideje van egymásra és önmagára is. A megfelelően kialakított táplálkozással, hatékony edzésprogrammal és pozitív életszemlélettel nemcsak az egészségünkért, testünkért, lelkünkért tehetünk nagyon sokat, de rengeteg időt megspórolhatunk. Ha megfelelő étrendet követsz, megfelelő edzésprogrammal kombinálva, hamar megmutatkozik a várt eredmény az egészségi állapotodon, közérzeteden, alakodon, ami jót tesz az önbizalmadnak, lelkednek és ettől jól fogod érezni magad a bőrödben!

Oravecz Nórától idéznék ismét egy mondatot:

„Ha nem fordítsz figyelmet arra, hogy jól érezd magad a bőrödben, frusztrált leszel, azt pedig mások is érezni fogják”

És nem itt nem kell rögtön túl nagy dolgokra gondolni, elég ha rendszeresen puffad és feszül a hasad a nem megfelelő táplálkozás miatt,  ami miatt kellemetlen lesz a közérzeted. Ezen egy megfelelően kialakított étrenddel segíteni lehet – nem kell minden esetben gyógyszerhez nyúlni, ami a legtöbb esetben nem az okot szünteti meg, csak a tüneteketet- és máris jobban érezheted magad a bőrödben!

Ezért arra buzdítalak, hogy oszd meg élményeidet, tapasztalataidat, sikereidet táplálkozás, edzés és motiváció témában, hogy a közösség erejével tudjuk egymást támogatni a kitűzött célok megvalósításában.

Gyere és csatlakozz !

Kattints a képre:

Vélemény, hozzászólás?