Őszinteség nélkül nincs fejlődés

2014.07.05 20:17

Már egy hónapja csinálom az új edzéstervem, és figyelek a kajára.  Mivel eltelt egy hónap, így ismét jelenés volt a Palatinus team lányainak a Tündi előtt ma délelőtt.

Tündi mindenkit megnézett egyesével, és őszintén elmondta a véleményét, hogy mit lát. Nagyon csípem az ilyen embereket, akik nem kertelnek, hanem megmondják azt amit látnak. Nagyon osztom az ő gondolkodás módját, hogy csak őszinteség árán tudsz igazán fejlődni, sikereket elérni

Az emberek nagy többsége nem szereti az őszinteséget, megsértődik. Lehet, hogy az adott pillanatban rosszul esik az akkor elhangzott vélemény, és talán könnyebb a fejed a homokba dugni, de ha csak azt hallod, amit hallani szeretnél, akkor nem tudsz egyről a kettőre jutni, bármiről is legyen szó.

Nekem is van mit átgondolnom: felkészülök az őszre, vagy izmot építek tavaszra? Ez az, amit most el kell döntenem.  Amit mindíg is szoktam hangsúlyozni, minden fejben dől el, de mentális háborúk nap, mint nap vannak az ember életében, így az enyémben is. A súlyzós edzéseket és a kardiót nyomom, figyelek a kajára,  a mentális harcokat pedig megvívom magammal, mert sohasem mást, csakis önmagunkat kell legyőzni az igazi fejlődéshez, tartós sikerhez!

Vélemény, hozzászólás?