Nem kell fogyókúráznod!

2014.07.31 12:35

Ebédre ma brokkolis rakott halat készítettem.

 A hal elkészítésével szégyen-nem szégyen mindíg bajban vagyok, apukám a nagy horgász, aki nagyon finoman el tudja készíteni a különféle halakat, sajnos én nem. Ennek ellenére ma sikerült egy nagyon finom halételt összehoznom, ez tényleg jó lett. Már meg is ettem 🙂

Receptért kattints ide:

https://www.fitten-pozitivan.com/products/brokkolis-rakott-hal/

Még ebéd előtt megcsináltam a héten a második láb edzésem:

Az múlt hétvégi verseny után a súlyzós edzéseket változatlanul tartom, és továbbra is odafigyelek arra, hogy mit eszek, de az őszi versenyeket nézve még van pár napom eldönteni, merre tovább, indulok ősszel vagy készülök a következő tavaszra.

Bárhogyan is döntök majd, az biztos, hogy ez a fajta versenyfelkészítő táplálkozás és edzések, nagyobb megszorítások, nem szükségesek ahhoz, hogy jól nézzünk ki. Több embertől hallottam csalódottan, hogy nem tudja betartani ezt a fajta szigorú diétát. De hát nincs is erre szükség, ez egy versenysport, ami teljesen más diétát igényel.  A versenyen kívüli időszakban ugyan továbbra is követem a sporttáplálkozás alapelveit, de én is lazábban kezelem ezeket a dolgokat.

Nem mindenki akar versenysportoló lenni, de mindeki szeret jól kinézni!

Ahhoz, hogy jól érezd magad a bőrödben, jó legyen az alakod, jól álljon rajtad egy farmer és egészségesebb legyél, az biztos, hogy szükség van a mozgásra. Hetente érdemes legalább 3 alkalmat edzésre szánni. Nem feltétlen kell, hogy mind súlyzós edzés legyen, a lényeg, hogy mozogj, sportolj!

Nem kell fogyókúráznod,  sincs szükség óriási megszorításokra,  ahhoz, hogy jó alakod legyen, figyelj arra, hogy mikor, mit eszel, törekedj a minőségi tápanyagok bevitelére, szedj vitamint, emeld meg egy kicsit a fehérje beviteled, és ne feledkezz meg a sok folyadék (víz) fogyasztásról sem!

Itt olvashattok egy korábbi bejegyzésemet, egy sikertörténetet képekkel illusztrálva, ami a fent említetteket támasztja alá. Szilvi, akinek az életmódváltásáról írtam, nem követett semmiféle szigorú diétát, csak odafigyelt egy kicsit a táplálkozására, és elkezdett edzeni, ennek köszönhetően nagyon jól érzi most magát a bőrében, és nem mellesleg szuperül néz ki 🙂

https://www.fitten-pozitivan.com/news/eletmodvaltas/

Vélemény, hozzászólás?