Mákos vaníliapuding diétásan

2015.07.26 14:05

Tegnap délután Győrben, a nagy melegben itt még nyugodtan irogattam a bejegyzésem a nagypapáék kertjében, amíg Törperős a nagymamával játszott.

Aztán megérkezett az eső, amit megvártunk, hogy elálljon és elindultunk haza fele. Na ami ezután következett azt soha többé nem szeretném átélni. Leírni, elmondani nehéz lenne azt az érzést, amit akkor éltem át, amikor Tatánál elkapott minket a vihar. Soha nem láttam még ilyet, de soha többé nem is szeretnék. Az tudja miről beszélek, aki akkor éppen ott volt az autópályán vagy Tatán lakik, vagy az, aki azt a bizonyos augusztus 20-ai tüzijátékos vihart átélte, mert ez ahhoz hasonló lehetett. Az egyébként 1 órás út hazáig így most 2 és fél órásra sikerült és hatalmas megkönnyebülés volt, amikor itthon leparkoltunk a ház előtt. Ez egyáltalán nem volt vicces mutatvány az időjárás részéről.

Mit találtam a Lidlben? 

Rizstejet és tofut, ráadásul jó áron. 🙂 Remélem nem csak in-out jelleggel listázták be, hanem állandó helyet kapott a polcképben, mert én vevő leszek rá.

Mára strandolás volt betervezve, de reggel és délelőtt elég vacak idő volt nálunk, nagyon fújt a szél, esőfelhők és 18 fok, így a FittAnyu edzésprogram ma kimaradt. Hosszú nadrágban, pulcsiban és mellényben mentünk ki az udvarra játszani a gyerekkel. Nemrég sütött ki a nap és csendesedett el a szél, így ha felébred a kis Nyuszifül, akkor bringára pattanunk mind a 3-an és megyünk tekerünk 1 órát, ezzel behozom a reggeli edzés lemaradást.

Ma ebéd után a fiúk zabpalacsintát kaptak desszertnek, én magamnak összedobtam egy mákos vaníliapudingot, természetesen diétás módon. 🙂

Receptért kattints ide:

https://www.fitten-pozitivan.com/products/makos-vaniliapuding-dietasan/

Ezt a diétás finomságot, akár a laktózérzékenyek is beiktathaják az étrendjükbe ha az Iso whey zero tejsavó fehérjeporból készítik el, ugyanis az laktóz,- glutén és aspartam mentes is.

Darált mák helyett készítheted akár kókuszreszelékkel vagy finomra őrölt mandulával is.

Vélemény, hozzászólás?