Lassú az anyagcseréd? Fogyassz lenmagot

Lassú az anyagcseréd? Fogyassz lenmagot

2014.04.05 18:42

Ma délután, hogy jó volt az idő, fogtuk magunkat és bementünk a Városligetbe sétálni. Bedobozoltam a következő 2 adag kaját, és a kocsiban ettem meg, így egy kis kirándulás miatt a diétában nincs félrekajálás. Jó 3 órát császkáltunk, és a kis makink nagyon jól bírta.

Még azt is megvárta, míg anya és apa megivott egy kávét egy belvárosi kávézó teraszán.

Sokan akik fogyni szeretnének, ha elindulnak valahova a véletlenre bízzák az étkezéseket. „Majd bekapok valamit, valahol…”, ha pedig nem találnak fogukra valót, akkor inkább nem esznek egész nap semmit.

Na, ez egy nagyon jó módszer arra, hogy félre együnk, vagy koplaljunk egész nap, márpedig azt tudjuk, hogy ezek közül egyik sem segíti a diétánk sikerességét. Fogyás esetében mindíg azt hangsúlyozom, hogy elengedhetetlen az anyagcsere folyamatos működése. Sokan szenvednek a lassú anyagcserétől, valamint attól, hogy ez bizony nehezíti a kg-ok elvesztését.

Mit tehetsz, ha lassú az anyagcseréd?

Táplálkozz tisztán, és rendszeresen (napi 5-6x)

Igyál napi legalább 3-4 l szénsavmentes vizet

Vedd fel az edzőcipőt, és indulj el mozogni

és fogyassz lenmagot

A lenmag hozzájárul az egészséges súlycsökkenéshez a szervezet anyagcseréjének gyorsításával, ezzel elősegíti a gyorsabb zsírégetést.

Emellett a lenmag segíti az edzés utáni regenerációt, gyulladáscsökkentő hatása révén pedig csökkenti az izomfájdalmakat.

Tegyél 1 teáskanál lenmagot akár a reggeli zabkásádba, vagy a tízórai joghurtba, túróba, de rászórhatod a salátádra is.

Vélemény, hozzászólás?