Lábgyűrű, ami fogyaszt??

2014.03.27 14:55

Megőrülsz…. milyen hirdetést láttam: fogyasztó lábgyűrű! Anyám…., és ezt veszik az emberek??????

Tartós és eredményes fogyást ígér éhezés és sport nélkül! Ha ez a gyűrűféleség működik, továbbra is kérdezem én, akkor miért van még mindíg ennyi túlsúlyos ember???? És miért van ennyi beteg ember az elhízásból adódóan?????????? 

Már csak 4 hét van a Magyar Bajnokságig, lehet nekem is be kellene szereznem egy ilyen lábgyűrűt, és akkor úgy állhatnék fel a színpadra 4 hét múlva, hogy diétáznom és edzenem sem kell a jó formáért. Hihető nem????

Szigorság, komolyság:

Tegnap este amikor csináltam ezt a képet az edzőterem öltözőjében, azon járt az eszem: ” ha ezt az edzést kibírom, akkor mindent kibírok”

Nagyon fáradtan kezdtem bele a felsőtest edzésbe (váll, mell, tricepsz), az első negyed órában csak össze-vissza ténferegtem a teremben, mire magamhoz tértem annyira, hogy összeszorítottam a fogam, és úgy emeltem a súlyokat. Végigcsináltam. A teremben van egy lány, aki szintén velem együtt indul a versenyen április végén, ugyan nem egy kategóriában indulunk, de egy versenyre megyünk. Ő is készül, edz, diétázik. Időnként tapasztalatot cserélünk, ki hol tart az edzésben, diétában, és mentálisan támogatjuk egymást, hisz mind a ketten ugyanazt éljük végig.

Nagyon sokat számít, ha ilyenkor olyan emberrel tudsz beszélni, aki tudja mit élsz át, ismeri a diéta fogalmát, az edzések nehézségeit, lelki vívódásokat önmagunkkal, megtapasztalta azt, amit Te is átélsz azért, hogy elérd a céljaidat.

Ebből a néhány perces beszélgetésből merítettem egy kis erőt, és fáradtság ide, diéta oda, gyerünk tovább, már csak 4 hét!

Vélemény, hozzászólás?