Hozd magad formába FittAnyuval áprilisban

2015.03.17 14:51

Meg van a következő FittAnyus találkozó időpontja és helyszíne 🙂

Ezúttal nemcsak egy beszélgetős délután lesz, hanem mozogni is fogunk. Megtanuljuk azokat a gyakorlatokat, amelyekkel hatékonyan tudjuk kerekíteni a popsinkat és formálni a lábunkat a bikini szezonra, átvesszük a gyakorlatok helyes kivitelezését a sérülések elkerülése végett, valamint 50 percen keresztül közösen dolgozunk az egészségünkért, formás alakért és természetesen a jó közérzetért egy intenzív alakformáló-zsírégető óra keretén belül.

Ne hagyd otthon a sport ruhád, edzőcipőd, mert szükséged lesz rá!

Gyere és vegyél részt az ingyenes találkozón, de előtte dobj egy emailt az info@fitten-pozitivan.com email címre a korlátozott létszám miatt.

Reggel munka, majd ismét egy 2 órás edzés. Hát-mell-tricepsz+ 35 perc kardió a végén.

A futópadon az első 20 perc nagyon nehezen ment, aztán valahogy mégiscsak összeszedtem magam (köszönhetően az akaraterőmnek,  vagyis annak, hogy nap, mint nap küzdök a céljaimért, és teszek is érte, hogy megvalósuljon) átestem a holtponton, és a maradék 15 percet már könnyedén bírtam. 

Edzés után bevásárlás, és irány haza főzni. A család ma tojáskrémes spenóttal töltött gombát kap zöldésges bulgurral. (ennek a receptjét holnap fogom feltenni ide a blogra, mert jelenleg még készülőben van a sütőben) Minden esetre nemcsak jól néz ki, de egészséges és egy diétás étrendbe is könnyedén beilleszthető.

Vélemény, hozzászólás?