Fitten - Pozitívan

Változtass könnyedén,
lemondások nélkül

Diétás pulykafasírt

2015.04.18 20:03

Két nap bejegyzése ismét kimaradt. Valószínűleg a versenyig ritkulnak egy kicsit a napi szintű bejegyzések, főleg azért mert, jövőhéten jön a versenydiéta legnehezebb része, az utolsó egy hét. Szerdáig még emellé kemény 2 órás edzések és természetesen munka, na meg a gyereknevelés. Az éjszakai bejegyzés írás így jövőhéten egy kicsit háttérbe szorul majd, most szükségem lesz legalább a 7 órás alvásra.

Tegnap 2 órás súlyzós edzés és személyi edzések voltak, aztán délután még az eső előtt levegőztünk egy kicsit a gyerkőccel.

Mostmár rendesen szaladnom kell utána úgy csapatja a kis motorral fel-alá az utcákon. Minden kerítésen bekukucskál, hogy van e kutya vagy macska és ahol talál, ott akár órákat is elindőznénk ha nem hoznám el onnan.

Ma reggel 60 perces kardióval indítottam.

Aztán irány a varrónőhöz a fürdőruhámért. Szerintem nagyon szép lett, nekem nagyon tetszik. Utána beugrottam még Tündéhez egy utolsó formacsekkolásra és ennek megfelelően egyeztettük az utolsó 1 hetet.

Délután haza és jöttek a szokásos háziasszonyi teendők. Főzés, mosás, vasalás, rendrakás stb..

Ebédre a fiúknak gombaragus pulykamellet készítettem rizzsel, magamnak pedig diétás pulykafasírtot csináltam párolt zöldséggel.

Receptért kattints ide:

https://www.fitten-pozitivan.com/products/dietas-pulykafasirt/

Annyira diétás, hogy még zabpehely sincs benne. 🙂

Holnapi nap pihi edzés szempontjából, a vasárnapi verseny előtt pedig hétfőtől szerdáig még 2 órás edzések várnak rám. Hhhuuhh… nem lesz könnyű.

Vélemény, hozzászólás?