Fitten - Pozitívan

Változtass könnyedén,
lemondások nélkül

Chiamagos kókuszgolyó

2017.03.07 06:20

A legmenőbb tetkó a gyúrósok között a teremben. 🙂

Az egész család ehhez hasonló tetkókban villog. A nagypapa a bicepszére Némót kapta, a nagymama a karjára a teknősbékát, én a 3 mp-es halmemóriámnak megfelelően Szenillával a karomon nyomulok, kis Zé pedig tele van a Némóban található összes állattal. 🙂

Szuper hétvége volt. 🙂

A tetkók mellett volt benne ragyogó napsütés, sok-sok nevetés, jókedv, utazás, Balaton, nagyszülők, íjászkodás, focizás, nagyon jó  volt, sokat töltődtem, ami az utóbbi időben már nagyon rám fért. 
Tegnap reggel munka előtt egy felső test edzéssel és 40 perc kardióval indítottam a hetet, majd személyi edzések, bevásárlás, és irány a gyerekért az oviba. 
Délután közös sütikészítés volt a program. Kis Zé szereti a kókuszgolyót, és ennek egy egészséges változatát csináltuk meg. 
Vond be a gyereket a sütésbe-főzésbe

A közös főzés nemcsak egy remek családi program, de a gyermek már kiskorától kezdve megismerkedhet az egészséges alapanyagokkal, ami a későbbiekben teljesen természetes lesz számára, hogy ezeket az alapanyagokat fogja használni majd a saját konyhájában is. 

Kis Zé előszeretettel segít a sütésben-főzésben, kavarja az ételeket, segít a diótörésben, nyújtja és szaggatja a sütiformákat, formálja a golyókat és belehempergeti a kókuszreszelékbe. 

Hozzávalók 1 adaghoz,  5-6 db:

– 70 gr aszalt füge

– 40 gr darált dió

– 1 ek. chiamag

– 1 ek. aprószemű zabpehely

– 1 tk. kókuszzsír

– 1 tk. zsírszegény kakaópor

– 1 ek. kókusztej

– 1 tk. Energy Organic Maca por

– kókuszreszelék a hempergetéshez

Elkészítés:

Az összes hozzávalót tedd egy aprító gépbe, és magas fokozaton dolgozd össze puha masszává. Formálj belőle golyókat, hempergesd bele kókuszreszelékbe és már eheted is. 🙂

Tarts velünk áprilisban a légy igazi fitt nő hétvégén, és mi segítünk neked kialakítani helyes fitt és egészséges életmódodat, étrendedet!

A fitness hétvége részleteiért katt. a képre:

Vélemény, hozzászólás?