A narancsbőr eltüntetésére kiegészítő masszázs

2014.10.23 14:56

Ma dél körül érkeztünk haza Felsőtárkányból. Kedden délben indultunk a Bambara Hotelba lazulni egy kicsit. Azt nem mondom, hogy fizikailag kipihentem magam, mert a gyerkőc altatása, és éjszakai alvása most sem volt egyszerű, hisz idegen helyen voltunk, de lelkileg nagyon jól esett ez a szűk 3 nap. 

Ahogy megérkeztünk a hotelhez, kiszálltunk az autóból, a kis makim rögtön kiszúrta  a nagy gorillát a bejárat előtt.

Aztán a hotel épületén belül, illetve a szállodához tartozó kalandpark is tele volt majmokkal, ami nagyon tetszett neki, annyira, hogy már mondogatja is, hogy maom. Az jó lesz, ha az első teljesen értelmes szava a majom lesz. :))))

A szálloda, a szoba, a wellness részleg, az ételek szuperek voltak, a személyzet, -a pincérektől a takarító nénikig – mindenki nagyon kedves és mosolygós volt. Jól éreztük magunkat. 

Én mind a két nap halat vacsiztam.

Az első nap salátával ettem natúr halfilét cukkini ágyon.

A második nap pedig kókusztejes halfilét ettem rizzsel, előételnek pedig mentás-fetasajtos bulgursalátát (amit itthon is el fogok készíteni, mert annyira finom volt)

Kedd este vacsi után még Bizsuval, a szálloda szurikátájával is táncoltunk a kis Törperőssel, ez is nagyon tetszett neki, hozzábújt, meghúzta a farkát, és simogatta az orrát. Imádom ezt a kölyköt, hogy ennyire bátor. 🙂

Szerdán a férjem meglepett egy fél órás masszázzsal, én választhattam ki, hogy milyenre megyek. A hotel speciális bamboo masszázsát választottam, ahol bambusz rudakkal végzik a masszírozást. Ennek a masszázsnak a nyiroktisztító hatása a reflexológia jótékony hatásával keveredik, stimulálja a vér és nyirokkeringést, általános jóérzést hoz létre, ami nemcsak a testre, hanem a lélekre is kihat. 

Egyrészt kiváncsi voltam, hogy milyen lehet a bambusz rudakkal történő masszázs, másrészt azért választottam ezt, mert nyiroktisztító, méregtelenítő hatása van.  A nyirokmasszázs javítja a nyirokelfolyást, rendszeres alkalmazása megszünteti a szöveti nyirokpangást,  aktiválja az immunrendszert és az anyagcsere folyamatokat, serkenti a salakanyagok elszállítását, emiatt hatékony kiegészítő terápia lehet a narancsbőr eltüntetésében is. Hangsúlyozom, hogy csak kiegészítő terápia, önmagában csak a masszázstól nem fog eltűnni a cellulit, ha nem változtatunk az étkezésünkön, és ugyanúgy nem mozgunk semmit. 

A tiszta táplálkozás, mozgás, sok folyadék bevitel elsődleges a narancsbőr eltüntetésében, kiegészítésképpen azonban alkalmazhatunk nyiroktisztító, méregtelenítőnítő masszázst kúra jelleggel. 

Holnaptól vissza a hétköznapi kerekvágásba, de nagyon örülök, hogy el tudtunk menni 3-an egy kis családi lazulásra. 🙂

Vélemény, hozzászólás?