1 lehetséges ok a fogyás útjában

2015.09.05 16:07

Hihetetlen, hogy mozdulatok hogyan öröklődnek generációról generációra, érdekes felismerő érzés, amikor a saját mozdulataidat látod viszont és saját szavaidat, szófordulataidat hallod viszont a gyerekedtől 😀

Tegnap pihi volt az edzésben, így ma semmiképpen nem akartam kihagyni az eső ellenére sem, ezért délelőtt Bián a teremben edzettem.

Edzés utáni program az Etyek Piknik lett volna, de az időjárás miatt úgy döntöttünk, hogy inkább házat építünk a nappali közepén kis Zével és én gluténmentes fitness kakaóscsigát sütök.

Noha egyikünk sem gluténérzékeny, más okból döntöttem a gluténmentes verzió mellett.

Sokan nem tudják, hogy az elhízás hátterében bizony állhat a túlzott gluténbevitel. Ez nem egyenlő azzal, hogy valaki  gluténérzékeny,  „csak” a szervezete nem tudja megfelelően feldolgozni a glutént, ami lassítja a metabolizmust és így  jellemzően a gluténtartalmú ételek zsírként raktározódnak.

Ez nem jelenti azt, hogy holnaptól teljesen gluténmentes életet kell élni, ha le szeretnénk dobni a felesleges kilókat, de érdemes visszaszorítani a glutén fogyasztást és megfigyelni a szervezetet,  hogyan reagál a változtatásokra.

A  gluténmentes fitness mini kakaóscsiga receptje  a hétfői bejegyzésben, a karcsúsító konyha rovatban lesz elérhető. 🙂

Felesleges kilókkal küzdessz?

Diétázol, de mégsem mozdul a mérleg nyelve?

Nem tudod mit csinálj másképp, hogy ledobd a plusz kilókat?

Segítek Neked!

Katt. a képre

Vélemény, hozzászólás?