1 észrevétlen lépés a sikeres fogyásért!

2015.10.05 05:50

Szombat délelőtt az edzést 30 perc intervall futással kezdtem, utána 4 gyakorlatot tettem össze egymás után 5 körben. 

1, kitörés 1 előre 1 hátra 20-20 lábanként

2, ugrálókötél 40 mp

3, egykezes vállról nyomás kézi súlyzóval 10-10

4, kéztámaszban karemelés váltva 5-5 karonként

Ebből 5 kör, majd egy alapos nyújtás.

A szombati ebéd ismét fasírt volt – nincs mit tagadni, az utóbbi időben szívesen készítek fasírtot, ugyanis rengeteg féle változatban el lehet készíteni, nagyon hamar néhány egyszerű hozzávalóból. 

Receptért kattints a képre:

Most zöldséges pulykafasírt készült, a fiúknak reform krumplifőzeléket csináltam mellé, én pedig a jól bevált salátámmal ettem meg. 

Ugyan vasárnapra terveztem a csokis brownie sütését, de nem bírtam addig várni és szombaton azt is megcsináltam. 🙂

Csokis brownie abszolút bűntudat nélkül. 

Receptért kattints a képre:

Az egészségünk, alakunk  70%-ban a táplálkozáson múlik. Az én szombati menüsoromból is jól látszódik, hogy nem kell lemondani a finom falatokról, ahhoz, hogy fogyni, formálódni vagy szinten tartani tudjuk az alakunkat, csak az alapanyagok egy részét kell kicserélni.

1-1 észrevétlen lépéssel nemcsak a saját egészségünkért (és alakunkért) tehetünk nagyon sokat, hanem a családunk, gyerekünk egészségéért is. 

Néhány tipp a táplálkozás megreformálására, vegyük alapul az én szombati ételeimet.

Fasírt megreformálása:  sertéshús helyett válassz szárnyas húst, csirke vagy pulykamellet. A klasszikus tejbe áztatott zsemle helyett tegyél bele 2-3 ek. zablisztet. Gazdagítsd a fasírt tésztáját zöldségekkel. A panírmorzsát el is lehet hagyni, de ha mindenképpen ragaszkodsz hozzá, akkor forgasd aprószemű zabpehelybe. Bő napraforgó olajban kisütés helyett, süsd meg kevés kókuszzsíron. 

Csokis brownie megreformálása: fehér liszt helyett használj rizslisztet vagy zablisztet, a sütőtököt még cukkinivel vagy karfiollal is helyettesíteni tudod ennél a receptnél. Cukor helyett használj édesítőt, eritritet, steviát vagy nyírfacukrot, margarin helyett használj kókuszolajat. Tehéntej helyett használj növényi tejeket pl. szója, mandula, kókusztej.

Egy program, ami Neked is segít az egészséges életmód, alakformálás útjára lépni

lemondások nélkül, maximálisan alkalmazkodva az életstílusodhoz!

Kattints a képre:

Vélemény, hozzászólás?