Fitten - Pozitívan

Változtass könnyedén,
lemondások nélkül

Táplálkozás

Edzés

Online programok

FittAnyu Blog

Vegyél Diétát

Life és business coaching

Vegyél diétát

Reformáld meg a táplálkozásodat

Mindegy mennyit és mit edzel, ha az étkezéseden alapvetően nem változtatsz, nem lesz lapos hasad és formás tested, azaz az edzés mellett kulcsfontosságú, hogy kellőképpen figyelj a táplálkozásodra is! 

Megtanulni a testedre hallgatni kulcsfontosságú ahhoz, hogy fittebbé, erősebbé, egészségesebbé és magabiztosabbá válj! A legtöbb ember azonnal szeretne megszabadulni a zsírpárnáktól, és kampányszerűen a gyors fogyást ígérő fogyókúrákkal próbálkozik. Fontos megérteni, hogy az ilyen szélsőséges egyoldalú étrendekkel kizárólag ártunk a szervezetünknek. Törekedj az egyensúlyra és az egészséges megoldásokra és hozz olyan döntéseket, amit hosszútávon be tudsz illeszteni a mindennapjaidba.

Kövesd a 70% táplálkozás 30% edzés irányelvet!

Ez a fantasztikus étrend tervező alkalmazás igazi segítséget tud nyújtani a kezdő életmódváltók számára és azok számára is újabb lendületet, motivációt ad, akik már évek óta az egészséges táplálkozás követői. Mire számíthatsz a Fitten-pozitívan (FP) Peater diétában?

  • ízletes és egészséges ételekre 
  •  egyszerű, gyorsan elkészíthető receptekre 
  •  kiegyensúlyozott tápanyag bevitelre 
  •  hatékony fogyásra 

A SIKERES FOGYÁS KULCSA A JÓ TERVEZÉS!

Az étrendtervező könnyen átlátható, megkönnyíti és igazán tervezhetővé teszi a mindennapokat.

A Fitten-pozitívan (FP) Peater diétával nincs éhezés, egyszerű, átlátható használata pedig segít a személyes céljaid elérésében.

Hogyan működik:

Tervezd meg egyszerűen és tudatosan az étrendedet!

A Fitten-pozitívan Peater diéta egy kiegyensúlyozott étkezési terv, amely segít a hatékony fogyásban egyszerű, gyorsan elkészíthető, egészséges receptekre épül, hogy ne jelentsen gondot a sűrű hétköznapokban, biztosítja a szervezet számára szükséges tápanyagokat, és megfelelő energiát biztosít a testnek az edzésekhez. 

A menü zöldségekre, gyümölcsökre, magvakra, teljes értékű gabonákra, tojásra, szárnyas húsokra és halra épül, és találsz benne fitt édességeket is.

KEZDD EL MÉG MA!