Fitten - Pozitívan

Változtass könnyedén, 
lemondások nélkül

Life és Business Coaching

Célom a munkám során segíteni azoknak, akik nyitottak a fejlődésre, képesek segíteni magukon és hajlanak a változásra.

Diplomámat pedagógia területen szereztem, 15 éve dolgozom sales területen, 2 éve középvezetőként, emellett 10 éve aktívan foglalkozom táplálkozás és életmód tanácsadással és személyi edzéseket tartok.

Több, mint 8 éve vezetem a FittAnyu életmód blogom, ahol napi szintű tippeket, tanácsokat, egészséges recepteket, edzésterveket osztok meg a követőimmel.
Jelenleg a Coaching And Love Academy life és business coach képzését végzem.

Mi a coaching?

A coaching fogalma a nyolcvanas évek elején került át a sportpszichológiából az üzleti életbe.

Eredetileg csak a sportban használták, a coach az edző, a coaching pedig az edző által végzett támogató munka.

Az üzleti életben működő coach hasonló szerepet tölt be, mint a sportedző, legfőbb célja, hogy ügyfelét a lehető legjobb teljesítmény elérésére ösztönözze.

A professzionális coaching abban segíti az ügyfelet, hogy kiemelkedő eredményeket érjen el akár a magánéletben, akár a munkájában vagy a szervezetben, ahol dolgozik.

A coachingot korábban a pszichoterápiához hasonlították, pedig egészen másról van szó.

Míg a terapeuta a múltat vizsgálja és gyógyulás céljából keressük fel, addig a coach céljaink kitűzését és elérését segíti, a szemléletünk és döntéshozatalhoz szükséges értékeink megerősítésével.

A coaching nem tanácsadás, hanem észrevételeket, reflexiókat ad, és kérdésekkel ösztönöz.

A coaching folyamat során az ügyfelek maguk ismerik fel életük buktatóit, és önismeretük fejlődése által találnak rá a válaszaikra.
A coach ebben a kapcsolatban leginkább kísérőként van jelen, és abban segíti ügyfelét, hogy a probléma helyett a megoldásokra fókuszáljon és a megoldás részévé váljon.

A life coaching során azon dolgozunk, hogy meglévő erőforrásaid birtokában és céljaidhoz mérten a lehető legtöbbet hozhasd ki magadból és rátalálja változáshoz szükséges valódi motivációra.

Amiben a life coaching segíthet neked:

Keress bizalommal

Nagy Judit
0670/9530-762
info@fitten-pozitivan.com