Az erősítő edzés előnyei a nők számára

Erősítő edzés

Az erősítő edzés az utóbbi években egyre népszerűbbé lett a nők körében is.

Ha még nem végzel ilyen típusú edzéseket, teljesen normális, hogy idegenkedsz az edzőteremtől vagy azoktól az eszközöktől, gyakorlatoktól, amit még nem ismersz, nem próbáltál ki.

Az erősítő edzésnek számos előnye van a nők számára is, így érdemes fontolóra venni ezt az edzésstílust.

Az erősítő edzés tág fogalom, amely különböző edzés formákat és eszközöket ölel fel, célja az izom erejének, méretének, formájának és állóképességének fejlesztése.

Erősítő edzést végezhetünk a saját testsúlyunkkal, szabad súlyokkal, fitness gépekkel, különféle eszközökkel (pl. kettlebell, medicinlabda, gumiszalag, stb.)

Bármilyen edzettségi szinthez, helyhez és rendelkezésre álló eszközhöz alakítható, éppen ez az, ami rendkívül sokoldalúvá teszi.

Erősítő edzés

Az erősítő edzések előnyei nők számára:

  • segíthet a testösszetétel javításában és az egészséges testsúly megőrzésében (megfelelően kialakított étrenddel kombinálva)
  • javíthatja a szív és anyagcsere rendszer egészségi állapotát
  • javíthatja a csontok egészségét: segíthet a csontképzésben, lassítja a csontsűrűség csökkenését és csökkentheti a csontritkulás kockázatát
  • fejleszti az izomerőt és állóképességet, növeli a fizikai teljesítményt, javítja az egyensúlyt, stabilitást, testtartást, az ízületek rugalmasságát, a test-elme kapcsolatát
  • javíthatja a hangulatot, kognitív funkciókat és önbecsülést

A 21 NAP ÖNMAGADÉRT ÉLETMÓD ÉS LAPOS HAS PROGRAM edzésvideói segítenek a gyakorlatok helyes kivitelezésben és olyan otthon végezhető gyakorlatokat tartalmaznak, melyek könnyedén be tudsz illeszteni a hétköznapjaidba.

21 NAP ÖNMAGADÉRT ÉLETMÓD PROGRAM RÉSZLETEK

LAPOS HAS PROGRAM RÉSZLETEK