Zsírégető latte

2016.03.02 17:08

Most ugyan tavasszal nem állok színpadra, de verseny időszakban 2 dologról mondok le nagyon nehezen. 

1, kávé

2, sajt

Napi rendszerességgel fogyasztok kávét, imádom a cappucinot, szeretem kipróbálni a különlegességeket, de figyelek a tiszta étkezésre és a diétára, így ezt is fitt verzióban fogyasztom.  Ma délután pedig zsírégető változatban készítettem a latte-mat.

Receptért kattints IDE

Zsírégető latte

Az alakunk 70%-ban a táplálkozáson múlik, beleértve a kávézást is. Sok fogyni vágyó embernél a napi kávé/cappucino/latte fogyasztáson csúszik el a diéta és marad el a várva várt fogyás. Mivel ezt nem éhség ellen issza az ember, nem kell rágni, ugye fel sem tűnik, hogy mennyi plusz kalóriát vihetsz be vele a szervezetedbe. A kávéhoz adott tehén tej, aminek igen magas a tejcukor tartalma, vagy cukrozott tejpor, egy kis barna cukor vagy méz, esetleg tejszínhab, ebből napi 2-3 fel sem tűnik és már keresztül is húztad a diétás terved. 

Ezért nagyon fontos, hogy a kávénál is figyelj a tiszta étkezés alapelveire, különösen akkor ha fontos számodra az egészséged és az alakod.

A kávédat nemcsak különlegessé, de egészségessé és diétássá teheted, ha kipróbálod hozzá a kakaóvajat és a kendermagot. A kakaóvaj és kendermag bioboltokban szerezhető be. 

A kendermag segíti a megfelelő bélműködést, kedvezően hat a vércukorszintre, kitűnő Omega-3 és Omega-6, fehérje- és rostforrás, amivel hozzájárulhat az ideális testsúly eléréséhez. Segítségével megőrízhetjük egészségünket, ugyanis késlelteti szervezetünk öregedését, hatásos savtúltengés ellen, érfal erősítő, erősíti látásunkat. Ezen felül a kendermag tartalmaz GLA-t, mely segíthet a gyulladásos folyamatok enyhítésében és a nőknek a menstruációs panaszok kezelésében. 

Szeretnél formás lábakat és lapos hasat a bikini szezonra?

Szeretnél legalább 5 kg-tól megszabadulni 6 hét alatt?

Akkor gyere és csatlakozz!

Kezdés: március 7.

Részletekért kattints a képre:

Legyen saját Fitten-pozitívan hímzett törölköződ

Kattints a képre a részletekért:

Vélemény, hozzászólás?