Visszaszámlálás: még 14 hét

2015.02.01 20:56

Mintahogy egy évvel ezelőtt, kezdjünk bele a visszaszámlálásba: még 14 hét, és színpad a Magyar Kupán. Szülés utáni második versenyszezon, immár kicsit komolyabb diétával és felkészüléssel, valamint egy kis másfél éves utánfutóval a hátam mögött. 🙂

Ma egész délelőtt jó háziasszony módjára a konyhában voltam.

Megfőztem az ebédet a fiúknak, kimostam, rendbe szedtem egy kicsit a lakást, és készültem a délutáni csapatvizitre.

Ezen a viziten is nagyon sokat kaptam az edzőmtől és csapattársaimtól ebben a pár órában. Feltöltődtem újabb motivációval, és kihívásokkal, és ami mindig nagyon sokat jelent nekem az a Tünde őszinte véleménye, mert szerintem őszinteség nélkül nincs fejlődés. Jó érzés egy ilyen szuper csapathoz tartozni. 🙂

Szóval, még 14 hét, így ennek függvényében holnaptól  már egy picit módosul az étrendem szénhidrát tekintetében, és az edzéstervem is. Az edzéseim kiegészülnek majd még egy plusz kardió és egy plusz súlyzós nappal.

Az egyik új csapattársam egy 3 gyerekes anyuka, azt kérdezte tőlem, hogy én hogyan oldom meg a családnak a főzést egy versenyfelkészülési időszakban.

Főzök nekik, és nem eszek bele. Máshogy nem lehet. Egész egyszerűen nem eszek bele. Elvégre mégsem mondhatom a gyerekemnek, hogy anya most versenyre készül, így Te sem fogsz rizsen és halon kívül mást enni, nemigaz? Sokszor ez persze korán sem ilyen könnyű, mint ahogy ide leírom, de mivel szeretem, ez az életem, imádom ezt a fitneszes őrületet csinálni, e nélkül nem is tudnék létezni, ezért előveszem az erősebb akaraterőmet, és nem eszek a családnak készített ételekből, hanem vígan falatozom a sajátomat.

És már pedig holnaptól ez lesz. 🙂

Vélemény, hozzászólás?