Villámgyors fehérjeszelet házilag

2015.03.30 15:25

A hétvége igen mozgalmas volt.

Szombaton szinte egész nap a Palatinus csapattal voltam. Viziteltünk, videót forgattunk és Várszegi Gábor által készültek rólunk szuper edzőtermi képek.

Vasárnap délelőtt letoltam még egy súlyzós edzést + 30 perc kardiót. A nap hátra levő része nem volt olyan egyszerű, mert a kis husomnak jön hátul a foga és szegénykém igen sokat sírt tegnap is és ma reggel is, valamint ebből kifolyólag az éjszakánk sem volt zökkenőmentes.

Az utolsó 4 hétre szigorított diéta, heti 5 súlyzós és 5 kardió edzés vár rám. Ezt most, főleg a nyűgösebb napokon kőkemény kihívásként élem meg. Tényleg soha nem volt még ilyen nehéz versenydiétát tartanom, mint most. 

 A hétvégi viziten az egyik csapattársam, aki szintén anyuka és bomba formában van, Ági mondott egy házi fehérjeszelet receptet, amit még ma bevethetek édességként, természetesen az edzőm engedélyével 🙂

1 adag Iso whey Zero fehérjeport, 3 ek. útifű maghéjat, 1 ek. kókuszreszeléket pici vízzel összekeverünk és csoki szeleteket formálunk belőle. Kalóraimentes csoki vagy eperszósszal leöntve, vagy önmagában is nagyon finom édesség, ezt bármikor fogyaszthatod ha valami édes finomságra vágysz.

Ráadásul az útifű maghéj segíti az emésztést, hatékonyan csökkenti az éhségérzetet, miközben fogyasztásával gyakorlatilag nem viszünk be kalóriát a szervezetünkbe.

Nekem nincs most itthon kalóraimentes szószom, így vaníliás fehérjét csurgattam a tetejére.

Vélemény, hozzászólás?