Variáld a kitöréseket a kerekebb popsiért

2014.12.05 14:03

Megérkezett a barna csizmámhoz és táskámhoz passzoló  gyűrű és karkötő, amivel megleptem magam.

Egy nagyon kedves középiskolai osztálytársam, Éva készíti őket saját kezűleg. Őszintén szólva már korábban is láttam, hogy facebookon posztolja, hogy miket készít, de csak most jutottam odáig, hogy alaposan megnézzem az oldalát,

https://www.facebook.com/vicadrotekszerei?fref=ts

 amit nagyon sajnálok, hogy nem tettem meg korábban, mert meseszép dolgokat csinál. A tavaszi versenyszezonra is vele fogom készíttetni a csilli-villi színpadi ékszeremet, amit már nagyon várok 🙂

Reggel volt egy lábedzésem, – a héten a második,-  ahol előszedtem egy régi popsi gyakorlatot, amit padra lépéssel kombináltam össze.

Minden héten próbálok 1 új gyakorlatot beiktatni vagy előszedni egy régit a lábedzésekbe, hogy új inger érje a szervezetem, ami által tovább fejlődhetek, vagyis kerekíthetem – azt, ami tavaszra az elsődleges kitűzött cél az alakformálásban, – a popsimat.

A kitörésnek számos variációja létezik, én a mai edzésbe a keresztbe kitörést építettem be.

Ha ezt a gyakorlatot ügyessen végezzük, kifejezetten érezhetjük az erőteljes farizomformáló hatását a hátsónkban. Nem egy drasztikus változata az alapgyakorlatnak, csupán annyi, hogy a lábunkat nem pontosan magunk elé tesszük, hanem enyhén oldalra lépünk. Akkor vagyunk jó helyen, ha a két térdünk egy síkban van.

Holnap pihi lesz az edzésben, mert délelőtt Mikulás ünnepségre megyünk a bölcsibe, délután pedig a városban lesz egy kis dolgom, így nem fog beleférni az edzés, de vasárnap reggel beiktatok egy 30-40 perc futópados intervall kardió edzést, mielőtt vidékre indulunk meglátogatni a nagyszülőket. Hétfőn pedig válledzéssel nyitom a hetet.

Lesz e a hétvégén alakbarát finomság?

Hát persze 🙂

Szombat esti programként tervben van a fitt mákos beigli elkészítése.

Vélemény, hozzászólás?