Tippek narancsbőr ellen

2019.03.16 17:51

A narancsbőr eltüntetése a nők többségénél ugyanolyan problémát jelent, mint a felesleges kilók leadása. Csodák nincsenek, a narancsbőr ellen a tiszta és minőségi táplálkozás-edzés kombinációjával lehet felvenni a harcot látványosan és tartósan.

Olvass tovább hogyan..

Múlt szombaton kihasználtuk a jó időt és Visegrádra kirándultunk. Szerencsénk volt az időjárással, csak addig esett az eső, amíg egy bisztróban ebédeltünk. Előtte megnéztük a Fellegvárat, utána pedig az erdőben a patak mellett sétáltunk és dobáltuk a köveket a vízbe.

Erre a hosszú hétvégére is kirándulást terveztünk, de pénteken és szombaton az eső és hideg szél miatt csak az edzőteremig jutottunk el.

Az elmúlt 3 hónapban az új munkám miatt a termi erősítő edzések teljesen kimaradtak az életemből, itthon végeztem saját testsúlyos gyakorlatokat a vendégszobában reggelente. Márciusban azonban új lendültet kaptam és a kitűzött célom a heti 4-5 súlyzós edzés visszaépítése a mindennapjaimba, ami már a múlthéten és ezen a héten is jól sikerült.

A testformám március elején innen indul. Nyárig a célom egy kiegyensúlyozott étrenddel és edzésekkel  a tavalyi őszi forma visszaszerzése.

A feszes-formás test elérése nem csak az edzéseken múlik, a táplálkozásnak sokkal nagyobb szerepe van benne, mint sokan azt gondolják.

A táplálkozás kialakításában fontos szerepe van a tudatosságnak, előre tervezésnek és annak, hogy a saját életritmusodhoz alakítsd az étrendedet, ne éhezz, ne egy szélsőséges sablon diétát kövess, ami hosszútávon úgysem tartható, hanem ízletes ételeleken keresztül minden szükséges tápanyagot megkapjon a szervezeted.

Nekem hétközben amikor dolgozom, nagyobbrészt csak a kocsiban van lehetőségem enni, ezért nagy szerepe van az előre főzésnek, dobozolásnak és ételhordó táskámnak. 🙂

Egyszerre két napra főzöm le az ételeimet, így csak minden másnap este kell rászánnom 1 órát a főzésre, adagolásra.

Hétközben, mivel reggel korán indulok dolgozni, az edzéseket munka és ovi után tudtam beiktatni, Zéti ilyenkor elkísér és együtt edzünk. 🙂 Hétvégén pedig vagy közös családi edzés van, vagy ha nincs kedvük velem tartani, akkor amíg ébredeznek, én reggel letudom az edzést, így a nap többi része már szabad.

Néhány fontos szempont,amit érdemes szem előtt tartanod, ha feszesebb, formásabb testet szeretnél nyárra és hosszútávon szeretnél megszabadulni a narancsbőrtől.

Tippek narancsbőr ellen

  • életmód, nem diéta
  • tűzz ki apró célokat és csináld
  • napi 5-6 étkezés
  • tervezz előre és dobozolj
  • vásárlásnál ellenőrízd az összetevőket, így sok felesleges, rejtett kalóriát megspórolhatsz
  • figyelj a tiszta víz bevitelre (általánosságban 20 testsúlykilogrammonként 1 liter tiszta szénsavmentes víz)
  • súlyzós edzés

30 napos online étrend és mozgásprogram ami segít neked nyári forma elérésében:

Kattints a képre a részletekért:

Vélemény, hozzászólás?