Tésztás fitness ebéd ötlet

2015.08.24 13:53

Ma indult a 7 napos fitt reggeli kihívás!

Az én mai fitt reggelim:

30 gr zabpehely, 1 tk. lenmag, 1/2 alma reszelve, 1 szem dió, fahéj

A hétvégénk nagyon jól telt, együtt volt a család. Pénteken megnéztük Veresegyházon a macikat és a farkasokat, még a kisvonatra is felültünk.

Szombaton Budakeszire mentünk a családi napra, amíg én a BioTech Usa sátránál besegítettem a számolásba a müzli szeletért való guggolásoknál és a fehérjeporért való bicepsz gyakorlat karhajlításainál, valamint edzés és táplálkozás terén megválaszoltam a felmerülő kérdéseket 11 és dél között

addig a család megnézte a repülős bemutatót, a gyerkőc felült a körhintára és bemászott a kiállított tűzoltó autóba. Jól éreztük magunkat és még az időjárás is remekül alkalmazkodott a rendezvényhez.

Vasárnap bicikliztünk és kertészkedtünk, kis Zé levágta a füvet az udvarban, aktívan részt vett a kerti munkálatokban. Dolgos gyerek, egy szavunk sem lehet! 🙂 

Edzésben szombaton pihenő nap volt, vasárnap és ma reggel 1-1 órás FittAnyu edzésprogram. Jelenleg heti 6×1 óra kora reggeli edzés a program mozgás terén, heti 1 pihenő nappal.

Szombaton miután haza értünk a családi napról villámgyorsan összedobtam magamnak egy fitt tésztás ebédet.

Az ötletet Kővágó Heni csapattrásam adta az egyik ebédjéről feltett poszttal.  

A család ebédjét már kora reggel megfőztem, bolognai spagettit kaptak teljes kiőrlésű durumtésztával. Így külön már nem kellett magamnak is tésztát főzni, mert ezt megcsináltam egyben az egész családnak. A saját tészta adagomra nem bolognai szószt tettem, hanem néhány pulykamell csíkot kókuszzsíron megpirítottam, hozzáadtam 5-6 szem koktélparadicsomot, zöldfűszereket, sóztam, borsoztam, ezt összesütöttem majd a végén a tésztát is beleforgattam.

Tányérra tettem, a tetejét megszórtam egy kevés aszalt paradicsommal és light mozzarella darabokkal.

Isteni finom lett és még bűntudatom sem kell, hogy legyen, mivel alakbarát verzió 🙂

Próbáld ki Te is!

Szívesen megszabadulnál legalább 5 kg feleslegtől?

Akkor kattints ide:

Vélemény, hozzászólás?