Fitten - Pozitívan

Változtass könnyedén,
lemondások nélkül

Táplálkozás, edzés, motivácó! GYERE EL!

2014.12.12 14:54

Tegnap egész nap úton voltunk a kis makival. Olyan csavargós lesz, mint az anyja, ritkán ülünk itthon csak úgy a fenekünkön. Mondjuk, amikor itthon vagyunk, akkor is állandóan csinálunk valamit. 🙂 Amerre csak jártunk, mindenkinek mosolyogva integetett, olyan lelkes a kis drágám. Még a pénztárnál sorban állva a mögöttünk álló morcos fickónak is mosolyt csalt az arcára. Imádom, hogy ennyire szociális. 🙂

Miután hazaértünk, gyorsan megsütöttem a fitness mákos-túrós muffint, aminek a receptjét Laczó Anditól kaptam nem olyan régen. Annyit módosítottam csak rajta, hogy vaníliás proteines túrótölteléket tettem bele, nemcsak sima túrót,  ezzel megemeltem a fehérjetartalmát is a sütinek.

Íme a recept:

Tészta:200gr darált mák,2tojás,320gr joghurt,1,5kk.sütőpor,édesítő.

Töltelék:200gr zsírszegény túró, édesítő, 1 adag vaníliás Iso whey zero protein por

Összekevered a tészta összetevőket,Muffin formába teszel a “tésztából”,majd rá egy adag túrót (amit szintén összekevertél) és a tetejére még egy adag tészta.180 fokon 30′ és utána légkeverés 10′.Ez az adag 12db-hoz elég.Jó étvágyat!

Este a csajoknak nagyon ízlett. Itthon hagytam magamnak 2 darabot, gondoltam jó lesz még ma, ha édesre leszek éhes, erre mire jövök haza? Megette a férjem. 🙂 Szóval ma már nincs muffin.

Oooolyaaan jó volt tegnap este a lányokkal, teljes lelki feltöltődésen mentem keresztül. Hálás vagyok, hogy ilyen barátnőim vannak 🙂 Már a szilvesztert is nagyon várom, mert velük közösen lépünk át az Újévbe.

A lelki feltöltődést, énidőt mindig is hangsúlyozom, hogy szerintem elengedhetetlen a mókuskerékben való nagy hajtás közepette.

Éppen ezért találtam ki a következő 2015-ös programsorozatot nemcsak anyukáknak, bárkit szívesen látok a mi kis közösségünkben 🙂

A programsorozat január 17.-én egy évindító beszélgetéssel kezdődik, ahol közösen kitűzzük a 2015-ös alakformáló céljainkat (igen, én is) 🙂  a HellóAnyu kávézóban Budapest belvárosában. Utána negyedévente kerül megrendezésre, más-más életmód téma köré csoportosítva.

Beszélgetünk arról, hogy:

-miért ne fogyókúrázzunk

-hogyan kezdjük el az életmódváltást, egészséges táplálkozást

-milyen mozgásformát válasszunk, ha formálódni szeretnénk

-és természetesen szó esik a lelki háttérről, pozitív gondolatokról is 🙂

Készülök FittAnyu alakbarát finomsággal és egy kis motiváló meglepetéssel is 🙂

Gyere és tölts velünk egy jó hangulatú délelőttöt!

Ha úgy döntessz velünk tartasz, lécci küldj el emailt részvételi szándékodról – korlátozott létszám miatt,  – az  info@fitten-pozitivan.com email címre.

Várlak 🙂

Vélemény, hozzászólás?