Szuperegészséges fitt reggeli edzés előtt

2016.09.07 06:58

Nagyon büszke vagyok kis Zére, elkezdődött egy újabb korszak az életünkben, az óvoda. 🙂

Tegnap volt a második napja az oviban és a reggeli röpke „anyaaaaaamaradjittvelemnemenjsehova” szösszenetet leszámítva már ott is aludt délután a többiekkel és nagyszerűen érezte magát egész nap. 

Ezzel együtt megkezdtem a gyerkőc őszi természetes immunerősítését is gyógynövénycsepp (reggelente 1-2 csepp  Vironal gyógynövény csepp kimondottan az őszi-téli megfázásos, köhögéses, torokfájásos, vírusos, gyulladásos betegségek megelőzésére) és Fytominerál 98%-ban felszívódó teljes egészsében természetes ásványi anyag cseppek formájában, mivel jóval nagyobb közösségbe került, mint eddig a bölcsiben volt. 

Hétfőn az időjárás és az ovis beszokás miatt végül teljesen elmaradt az edzés, tegnap ezért már semmiképpen nem szerettem volna kihagyni. 

Reggel egy szuperegészséges fitt répás-quinoás chiapudinggal indítottam a napot, majd elvittem a gyerkőcöt oviba és edzettem 75 percet, a nap többi része fél 4-ig, – amíg kis Zé oviban volt – munkával telt és az elmaradt ovis cuccok (zsírkréta, filctoll, rajzlap, gyurma) beszerzésével. 

Chiapuding receptért kattints a képre:

A chiapuding alapját a chia mag mellett a quinoa szuperélelmiszer adja. 

A szuperélelmiszer olyan, hasznos tápanyagokban (vitaminokban, ásványi anyagokban és antioxidánsokban) kivételesen gazdag élelmiszer, amely különösen jó hatást gyakorol az egészségre! A szuperélelmiszerek tehát megelőzik a betegségeket és fitten, egészségesen tartanak. 

A quinoa egyike a legjobb fehérjeforrásoknak a benne található 9 esszenciális aminosavnak köszönhetően. Nem gabonaféle, hanem mag, ezért teljesen gluténmentes. Magas a vas,- mangán,- lizin,- és riboflavin-tartalma, ami stabilizálja a vércukorszintet, segít a testsúly optimalizálásában, serkenti az agyműködést, érdemes tehát időnként beiktatni az étrendbe.

Készítsd el és próbáld ki ezt a szuperegészséges fitt reggelit, ami ideális étkezés akár edzés előtt is. Feltölt minden szükséges tápanyaggal, gyors és lassú felszívódású szénhidráttal, fehérjével és omega 3 zsírsavakkal is. 

Már rendelhető  a fitt menü FittAnyu ajánlásával az Avokádó Ételmanufaktúránál!

A fitt menüsor ételeit ajánljuk mindazoknak, akik az egészséges és tudatos táplálkozásra törekednek, sportolnak, súlyt szeretnének veszíteni, vagy megtartani. Az ételsorok a minőségi és kiegyensúlyozott tápanyag bevitelre épülnek, és változatosak.
Szállítunk egész napos menüt, vagy külön csak ebédet, vagy reggelit-ebédet, vagy ebédet-vacsorát is.

A heti étlap megtekintéséhez és a megrendeléshez KATT. a képre:

Szeretnél személyre szabott életmód tanácsokat, étrendet, edzéstervet?

Segítek Neked, kattints a képre a részletekért:

Vélemény, hozzászólás?