Szénhidrátmentes vacsora gyorsan, egészségesen

2015.10.26 06:15

Pénteken kettőt pislogtam és megint hétfő lett. Ezen a vidéken valahogy rekord sebességgel száguld az idő…..

A szombat délelőtti Fat control edzés után délután Tropicáriumba mentünk, ahol a gyerkőc igen lendületesen és hangosan nézte a cápákat. Egy némelyik ember érdekes tekintetettel nézett ránk, volt aki a szemöldökét ráncolta, volt aki csak mosolygott és volt aki hangosan nevetett. Hát.. az biztos, hogy van élet a gyerekben! 😀

Vasárnap reggel is -nem meglepő módon- edzéssel kezdtem a napot, teljes testes súlyzós, saját testsúlyos és kardió blokk kombinációjával. Aztán egész nap nagymamáztunk, nagypapáztunk vidéken. A nagymami elvitt minket egy állatfarmra, ahol Nyuszifül ismét nagy  lelkesedéssel ismerkedhetett meg közelről a háziállatokkal. A legjobban a lovak tetszettek neki, de láttunk szamarat, sok-sok kismalacot, tehenet, kutyát, macskát na és persze a gazdaság elengedhetetlen részét képező traktort is.

A gyerkőcben egy igazi mulatós zenész veszett el. 😀

Nagymamival együtt nyomták a vasárnapi ebéd után, majd nézhetjük a Muzsika tv-n a fellépéseit! 😀

A hétvégi főzésre ismét kevés időt szántam. Szombaton a család házi olivás-paradicsomszószos teljes kiőrlésű tésztát kapott darált pulykahússal, én pedig a péntekről maradt zöldséges-túrós húskenyeret ettem ebédre édesburgonyás rizzsel, vacsorára pedig salátával.

Recepért kattints a képre:

Az alap receptötletet Kőnig Bettitől kaptam, én brokkolit, karfiolt és kevés répát tettem a húshoz, túró helyett pedig zsírszegény cottage cheese-t használtam, de igazából bármilyen zöldséggel elkészíthető, attól függ, mennyire vagy szénhidrátmentes diétán. 

A zöldséges-túrós húskenyér elkészítése kb. 25-30 perc.

  • egyszerű, könnyen beszerezhető alapanyagokból,
  • gyorsan, zsiradék nélkül elkészíthető, 
  • szénhidrátmentes, fehérjedús, 
  • kiváló alternatíva lehet a diétában pl. egy vacsorára salátával, vagy szimplán magába is, ha fogyni, formálódni akarsz, 
  • edzés után is tökéletes választás pl. édesburgonyás rizzsel tálalva. 
Ha nincs túl sok időd főzni a hétköznapokon, de mégis valami finomat, táplálót, egészségeset és ami a legfontosabb, hogy gyorsan elkészíthetőt ennél a diétád alatt, próbáld ki ezt a receptet!

Elégedetlen vagy az alakoddal?

Javítanál egészségeden és közérzeteden?

Gyere és csatlakozz a 6 hetes Hozd magad formába kiscsoportos programhoz a Viadukt Sportközpontban!

Kattints a képre a részletekért

Vélemény, hozzászólás?