Otthoni edzésterv a háton lévő hurkák ellen

2017.03.11 07:44

Egy igazán vidám hét áll mögöttem. Tegnap például azt is megtudtam, hogy a kocsiban felhúzott ablak mellett szélcsend van, ez mondjuk remek időjárás előrejelzés bárhova is mész a hétvégén. 🙂

A héten az étrendben itt-ott voltak apró elcsúszások egyéb okoknak köszönhetően, viszont az edzésekkel jól állok, kipipálhatok 2×40 perc és 1×45 perc kardiót, 3 súlyzósat, vasárnapra pedig itthonra maradt egy váll edzésem.

Az egyik kardió edzésemet a héten ezzel az 5 törzsizom erősítő gyakorlattal egészítettem ki, mely a megfelelően kialakított táplálkozás mellett (70%) segít a háton levő hurkák eltüntetésében. 

Otthoni edzésterv a háton lévő hurkák ellen

Hamarosan itt a bikini szezon. Ha téged is zavar amikor a hátadon bevág a melltartó vagy bikini és a kivágott ruhából előbukkan a „hátzsír” akkor iktasd be ezt az 5 gyakorlatot az edzéstervedbe. 

1, törzsdöntés oldalra váltva mindkét irányba 25-25

2, hasprés oldalirányba bokaérintéssel 25-25

3, törzsfordítás oldalra súlyzóval vagy medicin labdával mindkét irányba 20-20

Ha nincs otthon súlyzód egy 2 literes vizespalack is megteszi.

4, oldalsó alkartámaszban csípőemelés 20-20 oldalanként 

5, kéztámaszban tartás 60 mp

Kezdőknek 2 kör

Középhaladóknak 3 kör

Haladóknak 4 kör

Edzés előtt ne felejtsd el a bemelegítést és a végén a nyújtást. 

Egy tökéletes napindító reggeli ötlet a hétvégére, ami nemcsak fitt és egészséges, de még a testsúlyod csökkentésében is segít. Nekem ez volt tegnap a reggelim. 🙂

Mangós-sárgarépás krém, pufi rizs, Energy Organic Barley Juice zöld turmix

A mangót és sárgarépát lereszeltem, összekevertem és őrölt gyömbérrel ízesítettem. A zöld turmixhoz spenótot és almát 1 tk. zöldárpa porral összeturmixoltam. 

Az Energy Organic Barley Juice zöld turmix a szervezet által könnyen felhasználható természetes vitaminokat, több, mint 20 féle enzimet és ásványi anyagot tartalmaz. Azonnali energiával tölti fel a szervezetet, segíti a kíméletes méregtelenítési folyamatokat és támogatja az anyagcserét, gátolja a szervezet elsavasodását, így tökéletes kiegészítője egy egészséges, fitt, testsúlycsökkentő táplálkozásnak. 

Gyere és tarts velünk áprilisban a Légy igazi fitt nő hétvégén, és mi segítünk neked kialakítani helyes fitt és egészséges életmódodat, étrendedet!

A fitness hétvége részleteiért katt. a képre:

Nézd meg a videót, hogyan telt a januári fitness hétvégénk Kiss Virág IFBB bikini fitness Pro világbajnokkal!

Vélemény, hozzászólás?