Nyaralás III/1.

2014.07.02 21:54

A ma reggeli tervezett futásból egy súlyzós edzés lett felsőtestre, a hotelben nincs konditerem, ezért úgy gondoltam, hogy a röpke nyaralásunk alatt tudom le a kardió edzéseket.

A délelőtti edzés után alig 2 óra alatt sikerült összepakolni a családnak a cók-mókját. Délben bepattantunk a kocsiba, majd valamivel több mint 2 óra utazás után értünk Noszvajra, Eger mellett egy nagyon helyes kis faluba. A gyerkőc szinte végig aludta az utat, igen elnyomta a meleg.

Erre a 3 napra direkt egy bababarát hotelt választottunk uticélul, így mire megérkeztünk már bekészítették a szobánkba a kiságyat, babakádat, sterilizálót. Ezen az emeleten külön van kialakítva egy baba-mama szoba, ahol a kölykök kajáit lehet melegíteni, hűtve tárolni stb. azaz van mikró, hűtő, babaétkészlet, előke.

Az étteremnek is van külön gyerek részlege, ahol mikró, baba étkészlet, előke, bébiételek vannak kikészítve, és ha a gyerek hamar megunná az asztalnál üldögélést, akkor van egy mini játszóház is, ahol anélkül töltheti el az idejét, hogy a szülei agyára menne.

A szoba birtokba vétele után, lementünk kávézni a hotel teraszára,

majd felfedeztük a játszóházat

és lazultunk egy kicsit a hotel japán kertjében

Hamar eltelt a délután, a kis főnökünk nagyon jól bírta, tetszik neki az új környezet, estére az egész család jól megéhezett a friss levegőn, így farkas éhesen álltunk neki a vacsorának.

                   

Nagyon guszta ételek közül lehetett választani. Előételként sütőtökös-fetás ruccolát ettem (pontosan 3 falat volt az egész, de olyan finom, hogy ebből egy egész hordóval meg lehetne enni) Ruccola salátára volt rátéve 2 falat sütőtök, 2 kis falat fetasajt, mindez megszóra tökmaggal, és meglocsolva citrusos-fügés balzsamecettel. Hhhmmm, Isteni volt! Ilyet holnap is meg tudnék enni.

Aztán főételnek paradicsomos csirkemell, sült zöldségekkel, és salátával, ez is nagyon finom volt. Ami nagyon tetszett még, hogy a gyerkőcnek is találtunk olyat, amit a fogára való volt, halat evett francia módon elkészített rakott burgonyával, majd gyümölcsös tiramisut. Remélem jól lakott annyira belőle, hogy végig alussza majd az éjszakát. 🙂

Én az éttermi desszerteket kihagytam, helyette a jól bevált protein pudingomat készítettem el, de ezt már fent a szobában.

                 A mindíg fontos kellékek 🙂

(pelenka, popsikenőcs, cumisüveg, fehérjepor, shaker, és korpovit keksz) kell ennél több egy utazáshoz??? :)))

Holnap reggelre egy futást tervezek, napközben bemegyünk Noszvajra a kastélyba, majd megnézzük a barlang lakásokat is, délután pedig pancsolás a gyerkőccel a hotel wellness részlegén.

Vélemény, hozzászólás?