Nem lesz olyan, hogy feladjuk! Mert mi megcsináljuk!

2014.02.11 15:09

Lesznek nehezebb időszakok… de minden fejben dől el!

Most állunk a fogzás küszöbén (mármint a gyerek, nekem már kijött az összes fogam, a bölcsességet is beleértve)  🙂 , lesznek nyűgös-sírós napok, lesznek nem alvások, lesz olyan, hogy baromi éhes leszek, és hogy már csak nehezen tudok ránézni majd a csirkemellre. De ilyenkor az edzőm, Zsuzsi szavai jutnak majd eszembe, amit most mondott nekünk hétvégén az egyesületben: „szedjétek össze magatokat, meg tudjátok csinálni, mert jók vagytok!”

Minden fejben dől el!

Olyan érzés -a nehezebb időszakokban- mindíg lesz, hogy feladom, nem bírom tovább. Ez az érzés teljesen természetes! De ha ilyenkor sem tévesztjük szem elől a célt, akkor még egy kis feladás után is sikerülni fog! 🙂

Amíg nem ismertem a pozitív gondolkodás erejét, én is nagyobbrészt a kesergők táborába tartoztam, sokszor másokat okoltam azért, ami velem történt, és sokszor feladtam a céljaimat. Aztán 3 évvel ezelőtt egy igen nagy mélypont után felismertem azt, hogy mindenki a saját életéért felelős, az történik vele, amit bevonz magának! Azóta csak pozitív dolgok történnek velem, sokkal többet mosolygok, jókedvű és boldog vagyok, megtaláltam a férjem és született egy gyönyörű kis makink, aki ugyanolyan sokat mosolyog, mint én 🙂  Ha pedig valami probléma adódna, azt kihívásként kezelem, és nem tragédiaként. Csak azt látom magam előtt, amit szeretnék elérni, és ez nemcsak a sportra vonatkozik, hanem az élet bármelyik területére!

Ma indult a verseny diétám, amit a tegnapi bejegyzésben részleteztem.

A mai 4. étkezés: 150 gr natúr csirkemell + 62,5 gr rizs + 6 karika uborka

Este edzés.

Vélemény, hozzászólás?