Neked is lehet ilyen hasad 6 hónappal a szülés után

2014.02.16 20:56

„Naponta tisztázd magadban, mit akarsz kapni az élettől. Gondolj rá úgy, mintha máris a tiéd lenne!”

Ha ébredés után csak panaszkodsz, sóhajtozol, hogy megint esik az eső, vagy fáj a hátad, vagy, hogy még mindíg rajtad van az a plusz 5-10 kg, akkor csak ráhangolod magad egy újabb szerencsétlen napra, és a felesleges kg-ok is rajtad maradnak. Ahogy mindíg hangsúlyozom: Minden fejben dől el! Ha olyan pozitív gondolatokkal indítod a napod, ami feldob, akkor feltöltődsz,  jókedvre derülsz, és a napod is jól fog telni, ez pedig egy újabb lépéssel közelebb visz a céljaidhoz!

Nálunk  több dolog miatt is jól indult ez a hét, pedig szakad az eső:

Egyrészt a  hétvégénk  jól telt. Együtt volt a kis család, sütött a nap, jó idő volt, könnyen ment a diéta, jó volt az edzés, családot látogattunk, és még a kis maki is aludt, valamint egy igazi hősnek mutatkozott, amikor elővettük az orrszívó porszívót. Egy hang nélkül tűrte, hogy kiszippantsuk az orrát, még mosolygott is. 🙂

Ma sajnos elmarad a zenebölcsi, mert az óvónéninek lebetegedett a kislánya, így csak jövőhéten tudunk majd menni.

Másrészt megint alakult a formám, a hasam, amitől szintén jókedvem lesz és ez tovább motivál 🙂

        6 hónappal és 1 héttel a szülés után így néz ki a hasam

                                (ez egy ma reggeli fotó)

Sokan gondolhatják azt, hogy ez genetika, így nem lehet kinézni fél évvel a szülés után, meg én a szülés előtt is így néztem ki, nekem emiatt könnyű.

Nem, ez nem genetika, mert sajnos én is a hízásra hajlamosak táborába tartozom(csak odafigyelek), és valóban sportoltam szülés előtt, de a terhesség alatt nekem is nagyon átalakult a testem, az alakom. A szülés után 6 hónappal pedig a sporttáplálkozásnak , az edzésnek és a hozzáállásomnak köszönhetem ezt a hasat.  Nem éhezek, nem koplalok, nem szedek semmi illegálisat ami zsírt olvaszt, nem használok zsírbontó kütyüt, egyszerűen felveszem az edzőcipőt (Győrben kondicipőnek is hívják, nagyon nagy :), még sosem hallottam ezt a kifejezést) és követem a sporttáplálkozás alapelveit. Ennyi.

Vélemény, hozzászólás?