Néhány gondolat a helyi zsírégetésről

2014.02.24 13:56

Ma reggel gyönyőrű napsütésre ébredtünk. 🙂

A 2 karika ananászom elfogyasztása után, egy kis hasazással indult a nap a gyerekszobában. A kis makim elvolt a kis játszószőnyegén, én meg mellette lenyomtam a mai hasizom adagot.

törzsdöntés oldalra mindkét irányba soft-ball a tarkónál 8x 20

hasprés soft-ballon 8×25

Délelőtt volt egy kis bölcsi, utána egy nagy séta ebben a gyönyörű, tavaszias időben. A kaját már reggel megcsináltam, bedobozoltam, így ezzel napközben megint nem kell foglalkoznom.

Egy újabb diétás receptet töltöttem fel a többi közé: rakott túrós-brokkolis csirke, amit bátran lehet fogyasztani, ebédre, uzsonnára, de még vacsorára is.

https://www.fitten-pozitivan.com/products/rakott-turos-brokkolis-csirke/

Emellett az étrendek közé elkezdtem feltölteni étkezési variációkat. Többen kérdeztétek, hogy most akkor csak zabpelyhet ehettek reggelire? Nincs valami más verzió is, ami belefér a diétába? De van, és ezeket elkezdtem összeszedni, így lehet csemegézni. 🙂

Csak néhány gondolat a bejegyzés végén a helyi zsírégetésről, ebben a nagy tavaszi fogyókúra dömpingben:

Most, hogy jön a jó idő, lekerülnek a téli kabátok, és lassan kis szoknyára váltunk egyre többen keresnek meg azzal a kéréssel, hogy mondjak illetve mutassak már olyan gyakorlatokat, amitől eltűnnek a zsírpárnák a hasról, combról, popsiról. Milyen gyakorlatokat kell ehhez végezni?

Sajnos rossz hírem van: hiába végzel ötezer hasizom gyakorlatot minden nap, attól még nem lesz lapos hasad, és nem fog leolvadni a hasadról a zsírréteg. Nem tudsz csak a hasadról, vagy a fenekedről fogyni, ugyanis helyi zsírégetés nincs, nem létezik. Sok ” zsírégető kütyü”, „fogyasztó krém” ígér cm-ekkel kisebb körméretet pl. a hason, combokon.

 Na, ilyen sem létezik, hogy rád csatolnak egy kütyüt, és fél óra múlva cm-kel leszel karcsúbb. Könnyebb és gyorsabb lenne, de nincs ilyen. Csak kidobott pénz az ablakon az a sok ezer forint, amit erre költenek a nők karcsúságot remélve.

Ha le akarod dobni magadról nyárra a felesleges zsírt, és mindezt tartósan és egészségesen szeretnéd, akkor még mindíg csak ugyanazt tudom mondani:

-étrend

-ellenállással végzett edzések, hogy formás és feszes is legyél

-intervall kardió edzések

Vélemény, hozzászólás?