Napi 5 perc edzés a feszes, formás karokért

2016.06.04 10:04

Tegnap délelőtt kis Zével eltekertünk az Etyeki Állatvédő Egyesülethez ismerkedni a kutyusokkal.  Szuper dolognak tartom a menhely vasárnap délelőtti kezdeményezését, hogy 10-12-ig ismerkedni lehet a gazdira várókkal és lehetőség van a kutyusok sétáltatására is. Az ott dolgozó önkéntesek nagyon kedvesek és végtelen szeretettel fogadtak minket és minden látogatót. Nagyon jól éreztük magunkat, vasárnap újra megyünk. 🙂

A kutyus látogatás előtt reggel egy nagyon rövid szabadtéri futással és karedzéssel kezdtem a napot, délután pedig a barátainkkal az eső ellenére is egy szuper kerti partit kerekítettünk a hét zárásaként.

Napi 5 perces gyakorlatsor a feszes, formás karokért

Ha kevés időd van edzeni, de formás és feszes karokat szeretnél a nyárra, végezd el egymás után ezt az 5 gyakorlatot 30 mp-es időintervallumokban pihenő nélkül 2 körben. Ugyan rövid edzésről van szó, de ez az 5 gyakorlat pihenő nélkül elvégezve intenzíven és hatékonyan megdolgoztatja a kar izmaidat, így túl nagy súlyokra sincs szükséged az edzéshez. Én az edzőteremben 3-5 kg-os súlyzókat használtam a gyakorlatsorhoz.

1, derékszög tartásban kar forgatás 1 lábon állva 30 mp

2, lórúgás támadó állásban páros karral 30 mp

3, szűk fekvőtámasz popsi emeléssel 30 mp

4, bicepsz karhajlítás + vállról nyomás 30 mp

5, hátsó kéztámaszban tolodzkodás lábemeléssel 15-15 mp lábanként

Edzés előtt ne felejtsd el a bemelegítést és a végén a nyújtást.

Szeretnél személyre szabott életmód tanácsokat, étrendet, edzéstervet?

Kattints a képre a részletekért:

Vélemény, hozzászólás?