Mínusz 15 kg képekben

2014.05.30 15:31

Nem olyan régen írtam az egyik bejegyzésben Bea sikeres életmódváltásáról, aminek az eredménye tavaly szeptember óta mínusz 13 kg volt. Az egyik kedves ismerősőm, akivel régen együtt kangooztunk, elolvasta ezt a bejegyzést, és mivel az ő története is hasonló büszkén mesélte el nekem, hogyan szabadult meg 15 kg-tól, mindenféle szélsőséges fogyókúra, éhezés nélkül, pusztán a sporttáplálkozás alapelveit betartva mozgással kombinálva.

Szilvi gyerekkora óta versenyszerűen röplabdázott, néptáncolt, azonban mikor jött a közpiskola, a tanulás miatt fel kellett adnia a röplabdázást. Ekkor a kg-k szépen lassan megindultak felfelé, majd az egyetemi évek alatt a súlygyarapodás tovább folytatódott, köszönhetően annak is, hogy nem talált magának olyan sportot, amit igazán szívesen űzött volna. A változást az életében, és ezáltal a súlyában is, egy plakáton szereplő furcsa kinézetű cipő (Kangoo)  hozta meg. Kipróbálta, aminek az eredménye az lett, hogy egy idő után már nemcsak vendégként szeretett volna bejárni az órára, hanem ő maga szerette volna tartani a kangoot. Így sorra jöttek az edzői szakképesítések: aerobik és kangoo oktatói. Edzőként azonban már úgy gondolta, hogy példát kell mutatnia a vendégeknek, és természetesen hiteles akart lenni az alakjával is.

Heti 4-5 kangoo és 2 aerobik óra eredménye, valamint az, hogy elkezdett odafigyelni az étkezéseire, (megemelt fehérje, és minőségi szénhidrát bevitel)  mínusz 10 kg volt. Szilvi, mivel nemcsak fogyni, hanem formálódni is szeretett volna, ezért beiktatta a súlyzós edzéseket a mindennapjaiba, kezdetben Hot-iron formájában, majd pedig személyi edző segítségét kérve súlyzós edzéstervet követve a fitness teremben.

Jelenleg heti 4x végez súlyzós edzést, és a hét minden napján van rajta kangoo cipő.

Súlya tavaly februárban 67 kg-ról indult, most 52 kg-nál tart, az edzések nem állnak meg, további célja az izmosodás.

Büszke lehet magára és a kitartására is! 🙂

Szilvi példája is azt mutatja, hogy nincs szükség éhezésre, drasztikus fogyókúrákra, ahhoz, hogy jól érezve magunkat a bőrünkben dobjuk le a felesleges kilókat, és megtartsuk a súlyunkat. 🙂

Vélemény, hozzászólás?