Mini zsírégető has edzés otthonra

2018.01.03 15:23

Mini zsírégető has edzés otthonra

Véget ért a téli szünet, karácsony, szilveszter, beléptünk az új évbe, megkezdődött az ovi és a munka. Nálam nem volt nagy karácsonyi eszem-iszom, és nem azért mert annyira szigorú lettem volna magamhoz, egyszerűen nem kívánta a szervezetem. Ugyanúgy zöldségeket, salátákat ettem husival és hallal, zabot és tojást, a legnagyobb „bűnözésem” 5-6 kis darab magvas sós süti volt és néhány cent házipálinka, amivel karácsonykor koccintottunk.

Kis Zé nagyon élvezte a karácsonyt, és azóta is a Jézuskától kapott ajándékokkal játszik. Tegnap például activitiztünk, nagyon király, mert már rendesen elmutogatja a foglalkozásokat, élvezet vele társasjátékozni. Mondjuk ha nem figyelek, egyszerre dob 6x egymás után, és anélkül, hogy észre venném, már bent is van a célban. 🙂 

Szilveszteri buli nem volt, 11-től reggel 8-ig aludtam, nem hiányzott most a nyűzsgés, jól esett kialudni magam. 

Január másodikán már az edzőteremben kezdtem a napot egy 45 perces kardió edzéssel, amit egy 4 gyakorlatból álló hasizom erősítő blokkal fejeztem be. 

Mini zsírégető has edzés otthonra

Ha nincs kedved vagy időd elmenni edzőterembe, de nem szeretnéd kihagyni a mozgást, akkor csináld meg otthon ezt a 4 gyakorlatból álló mini kardió-has edzés kombinációt. Edzés előtt ne felejtsd el a bemelegítést és a végén a nyújtást. 

Kezdőknek 2 kör

Középhaladóknak 3-4 kör

Haladóknak 5 kör

Ha haladó vagy,  rendszeresen edzel, akkor ne csak önálló edzésként végezd, hanem egészítsd ki vele a saját edzésprogramodat.

1, medicin labdán támaszkodva kéztámaszból guggolásba ugrás 15 ism.

2, hanyatt fekvésben medicin labdával láb és karemelés 20 ism. 

3, medicin labdán támaszkodva kéztámaszban térdhúzás 30 ism.

4, hanyatt fekvésben medicin labdával bokaérintés 20 ism. 

Az otthoni edzéshez a medicin labda beszerezhető az Insportline Hungary oldalán. 

Ne felejtsd el, hogy az edzés önmagában kevés a zsírégetés, alakformálás folyamatához. A formád 70%-ban a megfelelően összeállított étrenden múlik. 

Vélemény, hozzászólás?