Integető háj? Így tüntesd el!

Integető háj? Így tüntesd el!

2015.08.12 13:34

Ha valakinek a Jysk-ben jutna eszébe ezt a fajta ruhacsipeszt megvenni, inkább keressen egy másik típust, ez csak felesleges pénzkidobás, az összes eltörik, használhatatlan. 

Hétfőn meg volt az én kis Manóm első bölcsis szülinapi bulija. Volt traktoros torta, szülinapi kalap, verdás papírtányér és pohár, Boldog szülinapot éneklés és tapsvihar 😀 Én ugyan nem voltam ott, de a róla készült videót láttam, tündériek voltak a gyerekek, az én kis Törperősöm meg igen meg volt illetődve, még a gyertyát sem fújta el a meglepődöttségtől, nem nagyon értette a szitut, de ez látszódik is a képen 🙂

Reggel 6 órási edzés és a kihívás 6. napja kipipálva.

A FittAnyu edzésprogramban ma felsőtest volt soron némi kardióval és gerincedzéssel kiegészítve.

Annak aki rendszeresen edz otthon, érdemes beszerezni egy gumikötelet. Ez egy nagyszerű eszköz, ami otthon is tökéletes segítséget nyújt az edzéshez, mivel nagyon kis helyen elfér, ezért még a nyaralás alatti edzésekhez is magaddal viheted. Én előszerettel használom az itthoni és edzőtermi edzéseimhez is, mert rengeteg gyakorlatot lehet vele elvégezni igen hatékonyan.

A reggeli felsőtest edzésemből itt van most 4 gyakorlat, amivel  feszes karokat varázsolhatunk magunknak és a benne levő 2 tricepsz gyakorlattal hatékonyan dolgozhatunk a logó felkar, azaz integető háj ellen.  

1, váll: vállról nyomás 4×15

2, bicepsz: páros karhajlítás-nyújtás 4×15

3, tricepsz: integető háj elleni gyakorlat!

Ennél a gyakorlatnál akaszd be a gumikötelet egy oszlopba vagy fába a hátad mögött. Állj támadó állásba, térdek legyenek lazán hajlítva és figyelj arra, hogy maradjon egyenes a hátad. Felkart rögzítsd szorosan a fejed mellett, a gyakorlat végrehajtása során csak az alkarodat hajlítsd és nyújtsd a fejed mellett.Végezz belőle 4×15 ismétlést

4, tricepsz: integető háj elleni gyakorlat!

Ennél a gyakorlatnál állj haránt terpeszbe, a hátul levő lábaddal lépj rá a gumikötél egyik végére, a másik végét pedig a fejed mögött fogd a kezedbe. Rögzítsd szorosan a felkarodat a fejed mellett, majd magastartásból engedd hátra a tarkódhoz a gumikötelet és nyújtsd vissza magastartásba. Figyelj arra, hogy a gyakorlat végrehajtása során csak az alkarodat hajlítsd és nyújtsd.

Végezz belőle 4×20 ismétlést

Ezeket a gyakorlatokat is beépítheted az edzéstervedbe, de ha szeretnél teljesen személyre szabott edzéstervet a hatékony és minél gyorsabb formálódás érdekében, vagy mert éppen hát és derék vagy térdfájással küzdessz, kattints ide:

NE FELEDD!

Az alakunk, egészségünk és az esetleges combon ékeskedő narancsbőr valamint a felkaron kialakult integető háj is 70%-ban a táplálkozáson múlik. Ezért az edzésprogramot jó ha egy megfelelően kialakított étrenddel párosítod!

Vélemény, hozzászólás?