Így tüntesd el a téli úszógumit otthon végezhető gyakorlatokkal

2016.01.18 06:33

Már nagyon régóta foglalkoztat a természetgyógyászat, elérkezettnek láttam az időt és pénteken belevágtam a képzésbe. Egy éven belül természetgyógyász leszek. 🙂

A pénteki és szombati napom nagy részét a tanfolyamon töltöttem. Szombat délután a képzés után megcsináltam a heti lazulós étkezésemre a szuper csokis fitt sütimet. Nagyon csokis, egészséges hozzávalókból, alakbarát módon elkészítve. Ha szereted a csokisat, akkor ez egészen biztos ízleni fog. 

Receptért kattitns IDE.

Vasárnap délelőtti program hát-váll-törzs edzés a teremben, aminek ma reggel már érzem is a hatását, különösen a törzs és derék részen. 

Bár én elsősorban combra és popsira hízok, és innen igyekszem a bikini szezonra ledolgozni a télen felszedett zsírpárnákat, de az úszógumi elleni gyakorlatokat gyakran beiktatom az edzéseimbe. 

Tüntesd el a téli úszógumit

Januárban sokan tűzik ki célul, hogy tavaszra szeretnék eltüntetni a hasi és derék részről a télen felszedett felesleget.

Ha Te is ebbe a csoportba tartozol, akkor kövesd az alábbi otthon is elvégezhető edzéstervet, melynek segítségével csökkentheted a hasad környékén lerakodótt zsírpárnák méretet. 

1, törzsdöntés oldalra 30-30

ha súly nélkül könnyűnek érzed a gyakorlatot, bátran használj kézi súlyzót vagy 5 kg-os tárcsát, de ha otthon nem állnak rendelkezésedre ilyen eszközök, akkor tölts meg egy ásványvizes üveget vízzel és fogd azt a kezedbe

2, oldalsó alkartámaszban csípőemelés 20-20

3, oldalsó alkartámaszban törzsfordítás 20-20

4, oldalsó kéz és térdelőtámaszban könyök térd érintés 30-30

ha túl könnyűnek érzed a gyakorlatot fogj egy kézi súlyzót a kezedbe, a lábadra pedig használsz lábsúlyt. 🙂

5, oldalfekvésből törzs és lábemelés egyszerre  15-15

Így lesz lapos hasad 

Ahogy az előző bejegyzésemben is említettem, helyi zsírégetés sajnon nem létezik. A fenti edzéstervvel sokat tehetsz a már kialakult úszógumi eltüntetéséért, de az, hogy a zsírpárnák maradnak e vagy sem a hasadon, az 70%-ban a táplálkozáson múlik.

Iktasd ki az étrendedből a cukrot, mézet, péksüteményeket, egyél minél több zöldséget, helyzed a hangsúlyt a szárnyas hús és hal fogyasztásra, a tejtermékek közül válaszd a zsírszegény verziót és igyál legalább 2,5-3 liter szénsavmentes vizet vagy natúr zöld teát.

Ha az egészséges zsírcsökkentő diétát és az edzésterved megfelelően kombinálod, látványos eredményt érhetsz el a bikini szezonra. 

Érj el látványos eredményt 6 hét alatt!

Kattints a képre a részletekért:

Vélemény, hozzászólás?