Időtakarékos edzésterv az ünnepekre

2015.12.18 14:17

Szerda este karácsonyi partiztunk a csajokkal. Nagyon jól esett velük tölteni néhány órát, bár nagyon fáradtan mentem el itthonról, de maximálisan feltöltődtem a társaságukban. Imádom őket és az ilyen estéket!

Tegnap este kis Zével egészséges, alakbarát gesztenyés és mákos bejglit sütöttünk, ezzel készültünk a mai bölcsis karácsonyi partira. 

Receptért kattints a képre:

Próbáld ki Te is karácsonykor a hagyományos fehér lisztes és cukros verzió helyett és nem kell aggódnod a plusz kilók miatt 🙂

Tegnap reggel 50 perc kardióval kezdtem a napot. Ma a karácsonyi ajándékok beszerzése miatt elmaradt a teljes testes edzés, de holnap az év utolsó Fat control edzésével pótolom majd. 

Az ünnepek alatt elég sokat leszünk úton, ezért edzésre egészen biztos kevés időm jut majd. Egy kicsit előre dolgozva már a héten megkezdtem a januári edzéstervem, és a mozgást a következő két hétben sem szeretném elhanyagolni. 

Összeállítottam egy otthon is elvégezhető edzéstervet az ünnepkre, amit akár napi 20 percben is beiktathatsz a jó közérzetért, egészségért  és persze a karácsonyi plusz kilók ellen, nem mellesleg januárban nem kell mindent előlről kezdened. 

Ezt az 5 gyakorlatot végezd el egymás után 4-5 körben. Beiktathatod egy kiadós szabadtéri séta után is, de az edzés előtti bemelegítésről és a végén a nyújtásról semmiképpen ne feledkezz meg. 

Hozd magad formába az ünnepek után! 

Részletekért kattints a képre:

Jelentkezz december 31-ig és a 6 hetes program mellé most Tiéd lesz egy Fitten-pozitívan hímzett törölköző és egy BioTechUSA shaker!

Vélemény, hozzászólás?