Hogyan fokozhatod a zsírégetést

2014.02.25 11:46

A tegnapi bejegyzésben már beszéltem egy kicsit a zsírégetésről, illetve arról, hogy nem léteznek olyan gyakorlatok, amelyeket ha elvégzünk, akkor csak célzottan a hasunkról, vagy popsinkról tudunk fogyni, ugyanis HELYI ZSÍRÉGETÉS NINCS.

 Ha tartósan és egészségesen zsírt szeretnél eltüntetni magadról, akkor 1 dolgot tehetsz, illetve 3-at:

-oda figyelsz az étkezésre

-intervallumos kardió edzéseket végzel

– és ellenállással végzett gyakorlatokat csinálsz

Ilyenkor tavasszal sokan keresik még azokat a termékeket, táplálék kiegészítőket ,amelyekkel fokozhatják a zsírégetést, felpörgethetik a fogyás ütemét. Van aki lightosabb, van aki erősebb zsírégető terméket keres.  

Aki ilyen módon is szeretné meggyorsítani a zsírégetés folyamatát, egyet teljes biztonsággal mindenki számára tudok ajánlani, ez pedig az L-karnitin.

https://www.protein-vitamin.hu/testsuly-kontroll-formulak-4/l-carnitine-100-000-liquide-500ml-2-33

Miért?

Mert az L-karnitin egy természetes anyag, ami az emberi szervezetben valamint állati eredetű táplálékokban (pl. vörös húsok, sertés hús) is előfordul.

Az L-karnitin az emberi szervezetben aminosavak, vitaminok és vas közreműködésével képződik. Születés után a csecsemőnek azonnal szüksége van L-karnitinre, amit az anyatej magas L-karnitin tartalma biztosít, ez szükséges a sejtszintű zsíranyagcseréhez.

A testsúly csökkentést oly módon segíti, hogy a mozgás során a zsírraktárból felszabadult zsírsavat a sejtbe szállítja, ahol energiaforrásként felhasználásra kerül. Emellett a zsírcsökkentő hatása mellett kitolja a fáradást, és csökkenti az étvágyat, megakadályozza a zsírok lerakódását, növeli az erőt, hozzájárul a szív egészségéhez, lassítja a csontvesztés folyamatát, erősíti az immunrendszert.

Én is ezt fogom használni a verseny felkészülés során a kardió edzések előtt.

A ma reggel is egy kis tornával indult a gyerek szobában a 2 karika ananász után: has+ farizom gyakorlat.

hasizom: bokaérintés 6x 25

farizom: lábsúllyal (1,5 kg) lábtolás 6×25-25

Este pedig 1 kondi óra.

Vélemény, hozzászólás?