Hatékony popsiformáló edzésterv otthonra

2016.05.09 09:02

A tegnapi tervezett sárga villamosozásból kertészkedés és biciklizés lett a program. Szuper hétvégénk volt, ragyogó napsütéssel, nagyon jól éreztük magunkat mind a 3-an.  

Vasárnapi ebédre a fiúknak zabpelyhes rántott csirkemellet csináltam rizi-bizivel, én pedig a szénhidrát csökkentett étrendemnek megfelelően kókuszos csirkemell csíkokat ettem salátával. Így az elmúlt hétért kapok egy jóóóó nagy piros pontot magamtól, mert jól tartottam a ch csökkentett étrendet és 6 edzést  is kipipálhatok. 🙂

A héten folytatódik az étrend egy lazulós nappal és 6 edzéssel tervezve, így a ma reggeli kivis zabkásám és kávém után, lefutottam a szokásos 4,2 km távomat, amit egy popsiformáló edzés követett a kertben.  

7 hatékony otthon végezhető gyakorlat a formás popsiért

Végezd el ezt a 7 gyakorlatot hetente kétszer, ha formás és feszes popsit szeretnél a bikini szezonra. Edzés előtt ne felejtsd el a bemelegítést és a végén a nyújtást. A gyakorlatsor úgy lett összeállítva, hogy akár egy kardió edzés után kint a szabadban is meg tudod csinálni. 

1, mélyguggolás vállszéles terpeszben

2, kitörő lépés váltva

3, lábemelés oldalra gumikötéllel vagy lábsúllyal

4, lábemelés hátra gumikötéllel vagy lábsúllyal

5, kéztámaszban lábemelés váltva

6, kéztámaszban lábtolás felfele (ennél a gyakorlatnál figyelj arra, hogy a térdeidet végig tartsd meg 2 cm-re a talajtól)

7, kéztámaszban térdhúzás gumikötéllel vagy lábsúllyal

Ingyenes edzés FittAnyuval május 21-én!

Gyere és edzzünk együtt az egészségünkért és a formás alakért!

Részletekért kattints a képre:

Vélemény, hozzászólás?