Gluténmentes, fitness mini kakaóscsiga FittAnyutól

2015.09.07 06:00

Jesszus… fél 5 óta fent vagyok. Nem tudtam aludni, így úgy döntöttem, a reggeli proteines kávém mellett -míg a család alszik- megírom a bejegyzést.

Megígértem mára a gluténmentes, fitness mini kakaóscsiga receptjét.

Íme 🙂

Receptért kattints a képre:

A tegnapi nap időjárása reggel nem volt túl barátságos, így az ingyenes FittAnyu edzést a Feneketlen-tónál egy héttel későbbre, azaz szeptember 13-ára (most vasárnapra) halasztottuk. Bár délelőttre imitt-amott kisütött a nap, de nálunk egész nap brutál szél és hideg  volt, amiben egyáltalán nem lett volna kellemes edzeni. A szabadtéri edzések időjárása kiszámíthatatlan, sokszor óráról órára, vagy akár percről percre változik, nehéz eltalálni az ideális időpontot egy csoportos szabadtéri edzéshez, főleg úgy, hogy amíg az egyik kerületben süt  a nap, a másikban borús az idő, a harmadikban meg esik az eső.

Na de remélem most vasárnap sokkal több szerencsénk lesz az időjárással! 🙂

Mivel ténylegesen beköszöntött az ősz, mától én is újra a teremben edzek nagyobb részt. Heti edzésterv szeptemberre 4 súlyzós+ 20 perc kardió edzés/hét és hétvégén ha engedi az időjárás, akkor 2 szabadtéri futás. A kaja mától szintén módosul, heti szintű szénhidrát ingáztatás lesz a táplálkozási programomban.

Most pedig megyek megfőzöm a napi kajámat, bedobozolom, közben vasalok még egy kicsit mielőtt indul a nap, aztán készítem a családot és irány a bölcsi és a munka.

Jelentkezz most a workshopra kedvezményes áron!

Itt megteheted, katt. a képre!

Vélemény, hozzászólás?