Fordított hasprés

2015.04.06 18:49

A kis Törperős túl van élete első locsolkodásán. Reggel meglocsoltak engem az apukájával (még verset is mondtak) aztán délelőtt az egy évvel idősebb unokatestvérét Annát és az anyukáját. Ott is kapott nyuszit, ami természetesen nem ért haza, mert nyomban megette. 🙂

Délután itthon nagyon élvezte a nyuszi és tojás keresést a kertben. Hangosan kiabált fel-alá rohangálva, hogy „koás, koás” Ez annyit tesz, mint tojás. 🙂

Begyűjtött 3 nyuszit, és egy tucat piros tojást. Ennek eltüntetését már nekem kell szabályoznom, mert ha rajta múlna csokit enne csokival. Na jó, közte enne egy kis májkrémes kenyeret és inna kakaót is, mert most ez a sláger nála, májkrémes kenyér kakaóval.

Ma nem volt edzés, mostanában ritkán van ilyen nap 🙂

Hazudnék ha azt mondanám, hogy most nem várom ennek az időszaknak a végét. A heti 10 edzés a diétával és nem alvós éjszakákkal kombinálva nagyon megterhelő.

A tegnapi felsőtest edzés sem ment teljes gőzzel, pedig még egy anyuka, Csilla személyében edzőparnerem is volt,  ma mégis jól esett nem mozogni.

Az edzés végére beiktattuk ezt a hasizom gyakorlatot, amire Csilla miután megmutattam neki, legyintet és azt mondta: „óóó de jóóó, csak ennyi!”

Aha, persze… „csak ennyi”

Mondanom sem kell, hogy már a 10 ismétlésnél átgondolta a hirtelen tett kijelentését, akkor meg pláne, amikor közöltem vele a sorozat és ismétlésszámokat. 4×15-15 

Nekem minden esetre van egy kis izomláz a hasamban. 🙂

Fordított hasprésnél hanyatt fekszünk a talajon. Karok a törzs mellett, fej marad a talajon. Az egyik lábat megemelve keresztezzük a másikon, és ebből a kiinduló helyzetből emeljük el a talajról a medencéket. Végezzünk belőle 15-20 ismétlést, majd lábtartás cserével úgyszintén 15-20 ismétlést. Ezt végezzük el 4 sorozatban.

Ne feledd, most vasárnap popsit kerekítünk és lábat formálunk az Arnold Gymben!

Vélemény, hozzászólás?