FittAnyu pilóta keksze egészségesen, gluténmentesen

2015.08.17 08:02

Tegnap véget ért a FittAnyu 10 napos popsiformáló kihívás.

Nagyon büszke vagyok azokra az anyukákra és a még anyaság előtt álló csajokra, akik kitartóan végig csinálták velem a 10 napot!

Köszönöm, hogy velem tartottatok! 🙂

Az, hogy a kihívásban résztvevők közül kié lett a személyre szabott alakformáló és narancsbőr elleni étrend, a Fitten-pozitívan facebook oldalon ma kerül kihirdetésre!

Katt ide:

De hogy továbbra se unatkozzunk, jön a következő kihívás!

Részletek hamarosan 🙂

A szombati 40 fokban a kis nyuszim második születésnapját családi körben is megünnepeltük.

Annyi játékot kapott megint a családtól, hogy lassan nyithatok itthon egy családi napközit, mert úgy néz ki az udvarunk, mint egy óvoda. A sláger játék most a traktor, kukásautó, fúró valamint a Bogyó és Babóca mesekönyv, amit egy nap legalább 50-szer el kell olvasnunk. De van, hogy kis Zé már magától leül a kis asztalához, olvassa a könyvet és mondja hangosan a mese történetét. 🙂

A szombati nap volt a lazulós napom étkezések szempontjából. Bár reggel ugyanúgy lenyomtam egy FittAnyu edzésprogramot, de a szülinapi buli miatt csipegettem a tortából és a sajtos rudakból.

Azért készültem alakbarát finomsággal is. Újragondoltam a pilóta kekszet egészséges, alakbarát, gluténmentes verzióban.

Ez lett belőle:

Receptért kattints ide:

https://www.fitten-pozitivan.com/products/kokuszos-dios-glutenmentes-falatkak/

Próbáld ki Te is, készítsd el ezt a verziót a bolti keksz helyett, ebből bűntudat nélkül építhetsz be néhány darabot a diétás étrendedbe, ha időnként valami csokis édességre vágysz!

Vélemény, hozzászólás?