Fitt méregtelenítő reggeli testsúlycsökkentéshez

2017.03.26 20:12

Újabb mozgalmas hét és hétvége áll mögöttem. 

Szombaton az Energy Magyarország szakmai konferenciájára kaptam meghívást, ahol igazán hasznos előadásokon vehettem részt.

Szó esett többek között a hormonrendszer működés zavarairól, valamint betegségeinek gyógymódjairól. A gyógyító terápiában a teljesen természetes gyógynövény cseppek mellett döntő szerepet kap a helyesen kialakított étrend.

 Ne feledd, az egészséged 70%-ban a táplálkozásodon múlik. 

Vasárnap mivel a hétköznaphoz képest lazább és nyugisabb a reggel, ezért a fitt méregtelenítő reggelimhez frissen sütöttem a sajtos-zabpelyhes kekszet, készítettem el a házi céklás humuszt, mellé pedig zöldárpa turmixot csináltam.

A fitt sajtos-zabpelyhes keksz receptjét ITT találod. 

A céklás humuszhoz, 1 db lereszelt céklát, 40 dkg csicseriborsót, sóval, borssal és frissen facsart citomlével összeturmixoltam.

A cékla hatékony antioxidáns, megvédi a sejteket az oxidációs stressz hatásaitól, emellett baktérium és vírusölő, daganatellenes és gyulladáscsökkentő hatású. Jelentős mértékben javítja az emésztést, mivel serkenti a gyomornedvek kiválaasztását, megszabadítja a bélrendszert a toxikus anyagoktól, és segíti megszüntetni a székrekedést. Erősen lúgos kémhatású, ezzel kiegyenlíti a felborult sav-bázis egyensúlyt. 

A cékla jótékony hatsai mellett az Enery Organic Barley Juice zöldárpa turmix  istökéletes kiegészítője egy egészséges testsúlycsökkentő étrendnek. Segíti a szervezet kíméletes méregtelenítését, támogatja az anyagcsere folyamatokat, gátolja a szervezet elsavasodását és azonnali energiát ad, így kiváló sportolás előtt vagy alatti folyadékpótlásra is.

 A reggeli után délelőtt, a BioTechUSA jóvoltából meghívást kaptunk  a The Champion Interaktív Élményparkba, ahol 9 sportjátékot és tesztet lehet kipróbálni. Szuperül éreztük magunkat kis Zével, remek sportos program gyereknek-felnőttnek egyaránt. 

Az élménypark után lovagolni mentünk, majd cukrászdáztunk, haza érve fociztunk a kertben és végül egy kiadós bringázással zártuk a napot. 

Vélemény, hozzászólás?