Fitt málnás-csokis brownie 3 perc alatt

2017.01.20 06:28

Tegnap hajnalban 3-kor keltem, (ne kérdezd miért, nem tudom) és egész héten keveset aludtam, így a héten a kaja és edzés kicsit nehezen megy, de süt a nap, így mi bajom lehet, nemigaz? 🙂

Szerdán Győrbe mentem egy megbeszélésre, így aznap az edzésben pihenő nap volt.

A hétre 2 súlyzós és 1 kardió kipipálva, ma láb-popsi nap, holnap reggel pedig még egy kardió. Jövőhéten viszont bele kell húzzak, mert hamar eltelik az idő májusig és bőven van még min dolgozni. 

Tegnap kis Zé ovi után csokis finomságot akart enni, de jellemzően amikor a türelmet osztották, elfelejtett sorba állni, ezért gyorsan kreáltam neki egy egészséges, fitt és villámgyors málnás-csokis brownie-t. 2 perc előkészülni, összekeverni és elég neki 3 perc sütés a mikróban. Persze ha egy kicsit több időd van, akkor a sütőben is megsütheted. 🙂

Fitt málnás-csokis brownie receptért katt. a képre

Egy kis kanállal belekóstoltam, isteni finom lett. 🙂

Ha figyelsz a vonalaidra, és egy egészséges súlycsökkentő étrendre, két lehetőséged van: vagy nem eszel édességet, vagy kicseréled az alapanyagokat és elkészíted egészséges fitt verzióban, mint pl. ezt a fitt málnás-csokis brownie-t, ahol a fehér liszt helyett kókusz és zablisztet, a cukor helyett eritritet, a tejcsoki helyett pedig 80%-os étcsokit használtam.

A DayUp gyümölcspüré hozzáadott cukor nélkül készült, 100%ban természetes alapanyagokból, így önmagában is kiváló egészséges étkezés ötlet lehet gyereknek, felnőttnek egyaránt és remekül beleilleszthető a gyümölcsös zabsütikbe, muffinokba is. 

Nincs időd vagy kedved főzni, de figyelsz az alakodra, egészségedre? 

Rendelj fitt menüt az Avokádó Ételmanufaktúrától!

– súlyvesztéshez vagy megtartáshoz

– sportoláshoz

– egészséges és tudatos táplálkozáshoz

Nézd meg az étlapot és rendelj, katt. a képre:

Vélemény, hozzászólás?