Fitt kalóriaszegény vacsora 20 perc alatt

2016.06.22 06:49

Nagyon ritkán fordul elő velem, de ma elaludtam. Egy órával később keltem a tervezettnél, így a ma reggeli futás kimaradt,  munka mellett így a héten eddig kipipálhatok magamnak 2 kora reggeli szabadtéri futást és 2 erősítő edzést, és az étrendet is jól tartottam.

Tegnapi étrendem:

1, étkezés: fahéjas-almás zabkása, kávé

2, étkezés: édesburgonya, hal, saláta

3, étkezés: főtt tojás, saláta, avokádó, kávé

4, étkezés: proteines-kókuszos túrókrém

5, étkezés: zöldség krémleves

6, étkezés:fitt csirkés csicseriborsó saláta

receptért kattints a képre:

Mivel a főzésre mindig kevés időm jut, ezért arra törekszem, hogy lehetőleg egyféle ételt kétféleképpen is el tudjak készíteni rövid idő alatt. Ez történt tegnap is, fitt csirkés csicseriborsó készült mindösszesen 20 perc alatt, amit vacsorára én salátával, a fiúk pedig teljes kiőrlésű tortilla lapba tekerve ettek meg.

Ha figyelsz az alakodra akkor sem kell lemondanod a változatos ételekről, finom ízekről. A salátát és zöldséges kalóriaszegény ételeket is számos variációban, egyszerű alapanyagokból rövid időn belül el lehet készíteni az egész család számára. Törekedj a minőségi alapanyagokra, kerüld a fehér liszt és cukor használatát az ételek készítésénél, fogyassz sovány fehérjét, csempész bele minden étkezésedbe egy kevés zöldséget és ne feledkezz meg a VÍZ ivás fontosságáról sem!

További szénhidrátszegény vacsora ötletet ITT találsz.

Szeretnél személyre szabott életmód tanácsokat, étrendet, edzéstervet?

Segítek Neked, kattints a képre a részletekért:

Vélemény, hozzászólás?