Fitt étkezés ötlet strandoláshoz: lisztmentes zabtallér 2 hozzávalóból 15 perc alatt

2016.06.25 06:08

Erőteljesen megkezdődött a „miért?” korszak. 🙂

Tegnap reggeli készülődésnél:

-Anya, a lányok miért festik ki a szemüket? Én is ki akarom festeni. (mire észrevettem elcsente a fekete szemceruzám és az orrát, a lábát és a falat sikerült neki kidekorálnia) 🙂

-Kicsikém, a fiúk nem festik magukat.

-Anya, a fiúk miért nem festik ki a szemüket?

-Mert ez a szokás alakult ki…

-Miért ez a szokás alakult ki? 

Elő a válasz ládával és akkor nyissuk nagyra az ajtaját, mert csak úgy záporoznak nap, mint nap a miért? kérdések. 🙂

A héten kipipálhatok 4 kora reggeli szabadtéri futást és 5 erősítő edzést, ma reggel lesz még egy Fat control csoportos órám, holnap pihi. Az étrend tartása is egész jól ment, bár 1x előfordult, hogy belemarkoltam a gyerek sós kekszébe és megkóstoltam a sajtos pogácsáját.

Mára a Tihanyi Levendula Fesztivál van betervezve, hajózással, strandolással egybekötve. Ahogy a héten minden nap, ma is dobozolni fogom a kaját, vagyis az utazáshoz és strandoláshoz is. 

A mai tízóraira és uzsonnára tegnap délután lisztmentes zabtallért készítettem 2 hozzávalóból 15 perc alatt. Volt itthon 2 érett banán, ami itt árválkodott az asztalon, gondoltam nem hagyom veszni. 🙂

Receptért kattints a képre:

A zabpehely alacsony glikémiás indexe miatt lassan szívódik fel, magas rosttartalmának köszönhetően sokáig jóllakottság-érzést biztosít, tisztítja a beleket, serkenti az anyagcserét, így ideális táplálék a fogyni vágyók számára. Lúgosító hatással bír, nyugtatja a gyomrot és még a koleszterinszintet is csökkenti.

Érdemes rendszeresen beiktatni az étrendbe.

Szeretnél személyre szabott életmód tanácsokat, étrendet, edzéstervet?

Segítek Neked, kattints a képre a részletekért

Vélemény, hozzászólás?