Fehérjeszelet házilag

2016.02.08 06:30

Juuhuuu! Beleférek abba a szoknyámba, ami tavaly nyáron nem jött rám. 🙂 Egy hónap odafigyelős étkezésnek, amibe volt elég sok alakbarát édesség,  tehát semmi nagyon kemény diéta, csak pár ch csökkentett nap és heti 4-6 edzésnek köszönhetően újra elkezdődött  valami. 🙂 A végső cél azért még nincs ilyen közel, és az komolyabb odafigyelést igényel, de ez ráhangolódásnak és további motivációnak éppen tökéletes!

Ez a hétvége ismét jól és gyorsan eltelt. A pénteki popsikerekítő villámedzésem hatását azóta is érzem. 🙂 Szerintem ezt a hétre megint beiktatom. 

Szombat reggel Fat control tréninggel kezdtem a napot, majd jött hozzánk a nagypapa és amíg ő játszott kis Zével én próbáltam magam utolérni a házi munkával. Vasárnap ismét nagyszülők és unokatesók társaságában töltöttük a nap egy részét, délután pedig elkészítettem a hétfői edzés előtti fehérjeszeletem.

Fehérjeszelet házilag

Kiváló edzés előtti energia töltésnek vagy edzés után energia pótlásnak is, ugyanis mind a 3 szükséges minőségi tápanyagot tartalmazza. De ha csak egészséges, alakbarát nassolni valóra vágysz vagy nincs időd leülni enni, de nem szeretnél kihagyni étkezést, akkor is jó szolgálatot tehet, ugyanis egy szelet 20 gr fehérjét, valamint gyors és lassú felszívódású minőségi szénhidrátot és jó zsírt is tartalmaz. És ami igen fontos szempont, hogy gyorsan elkészíthető. 🙂

Receptért kattints a képre:

Hogy tetszik? Kipróbálod?

Ha eddig gondolkoztál, most elérkezett az idő! 🙂

3 napig 20% kedvezménnyel vásárolhatsz meg minden egyéni és csoportos programot és ajándékkártyát!

A 20%-os kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze.
Egyéni étrend ITT
Hozd magad formába 6 hét alatt online program ITT
Hozd magad formába 6 hét alatt program személyes konzultációkkal ITT

 

Vélemény, hozzászólás?